📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łapiesz piwo za ten filmik. Bo sam jestem fanem motoryzacji, a w szczególności marki bmw.
Śmigło na masce to bety znak, pruje powietrze jak wolny ptak...
Śmigło na masce to bety znak, pruje powietrze jak wolny ptak...
jak można to porównać do audi rs 2? 400 nm i 315 koni do 800 koni i tyle samo nm? to jest ponad dwa razy więcej? nawet gdyby różnica wagi była o tone to nic by to nie dało.... 507 koni ma zywkła 6 a to jest G power ....
i to cacko rozpędza się do 300 km/h w tyle ile sikam
i to cacko rozpędza się do 300 km/h w tyle ile sikam
Pajoresko napisał/a:
z tego co patrze BMW m6 silnik 5.0 litra ~507 koni
ferrari silnik 4.3L ~ 510KM
ferrarka po prostu nie zredukowała, szli by na równo, chociaż wydaje mi się, że ferrarka może mieć lepsze przyspieszenie..
Chopy muszę się wtrącić, to nie jest zwykła M6 tylko G Power która ma 800 koni... Ferrara zredukowała bo to nawet słychać.
fajna ta betka,na 1 do 70km/h,2 120mk/h,3 170km/h ja w mojej civice na piatce juz przy 120 silnik sie zaczyna dusic,choc jeszcze niby w chuj duzy zapas obrotow
dlaczego miedzy zegarami palił sie symbol ze temp silnika jest za wysoka jak wskazania były na środku??
po prostu bmw jest napędzane moimi gazami
szyba86 napisał/a:
dlaczego miedzy zegarami palił sie symbol ze temp silnika jest za wysoka jak wskazania były na środku??
Żółta dioda sygnalizuje wyłączone DSC.
Czerwone duże kółko z napisem LIMIT w środku symbolizuje przekroczenie wcześniej ustawionej prędkości limitu.
ten mu krzyczy uważaj bo za 100m gliny stoją a tamten ciekawy od razu poleciał sprawdzić
mcmt napisał/a:
Żółta dioda sygnalizuje wyłączone DSC.
Czerwone duże kółko z napisem LIMIT w środku symbolizuje przekroczenie wcześniej ustawionej prędkości limitu.
tak to wiem ale na wyświetlaczu jest symbol czujnika temp. jak sie on zaświeci to chyba nie jest ok
Ja nie widzę nic mówiącego o temperaturze. Jest tylko trójkąt:
instrukcja.pl/i/instrukcja_obslugi_bmw_e60_pl
Strona 64 - check control - może być któraś z żarówek przepalona na przykład.
instrukcja.pl/i/instrukcja_obslugi_bmw_e60_pl
Strona 64 - check control - może być któraś z żarówek przepalona na przykład.
kurde może sie myle ale 1.22min jak z kamery stacjonarnej widać jak przelatuje to międziy zegarami pali sie kontrolka która w audi oznacza problem z temp. silnika ale kij z tym fajna fura
Jakieś pytania? Audi też potrafią być szybkie A to RS6 jest na to dowodem <3 a tutaj malutki opis tego cacka.
autokult.pl/2011/02/07/cala-naprzod-–-mrc-rs6-avant-mrc800-2011
Jak wiemy rs6 nie tylko jest z tej stajni jest jeszcze MTM, EVOTECH wspomniane, dlatego wątpie w to bmw startującą z dobrym RS6
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów