📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
rok temu duzo lepiej i dużo mniej ludzi, w tym roku straszne bydło niestety
No film klasa: pół filmu samochód jedzie; drugie pół podziwiamy chodnik.
Coz bylby to za polski filmik bez soczystego "kurwa"
Mam dość sporo filmików z ostatniego weekendu z karpacza. Jak jest ktoś zainteresowany to posklejam do kupy i wrzucę
Bobass napisał/a:
marcinsud, auto z aukcji i auto z filmiku czy zdjęć to dwie różne bajki.
Akurat to co wstawił Kozek, czyli link do aukcji i zdjęcie rozbitego BMW to jest to jedno i to samo BMW, na szybie widać nazwisko Tatara, Germański oprawca został rozbity na torze w kielcach, w toruniu też się 'lekko' poobijał co raczej normalne.
poszukaj, różnych forach właściciel ma nick musk
No nie do końca. Na allegro wisi jego e36, a na zdjęciu jest rozjebana e46 o której wspomniał na aukcji
@Kozek dzięki za sprostowanie, jednak fura z aukcji poza wszystkim znanym dachowaniu także była obijana wielokrotnie. Z,yliło mnie malowanie, bo aż tak w bmw nie siedzę by rozpoznawać po rozjebanym przodzie konkretny model.
marcinsud napisał/a:
@Kozek dzięki za sprostowanie, jednak fura z aukcji poza wszystkim znanym dachowaniu także była obijana wielokrotnie. Z,yliło mnie malowanie, bo aż tak w bmw nie siedzę by rozpoznawać po rozjebanym przodzie konkretny model.
Jakby nie było - to nie to samo auto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów