📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aj bladź idi nahui z polskaja maszina
Dlatego gdy sprzedajecie auto koniecznie musicie wypowiedzieć umowę z OC i trzymać umowę.
Jak ją zgubicie, a tego nie zrobicie to wystarczy pojechać do Lwowa zobaczyc. Tam w chuj aut jeździ na Polskich blachach, więc jak coś rozkurwia to będzie na Was. Druga sprawa, OC będzie wysyłało Wam pisma do rok z poelceniem zapłaty chyba do 4tys PLN
Jak ją zgubicie, a tego nie zrobicie to wystarczy pojechać do Lwowa zobaczyc. Tam w chuj aut jeździ na Polskich blachach, więc jak coś rozkurwia to będzie na Was. Druga sprawa, OC będzie wysyłało Wam pisma do rok z poelceniem zapłaty chyba do 4tys PLN
kolosasz napisał/a:
dali duże cla na złom - ukraina umie sobie poradzić z zalewem szrotu. Polska - nie.
Nawet drogi lepsze niż u nas mają, bo Tusk zwinał asfalt i sprzedał do Brukseli a Bruksela tym asfaltem wspomogła Ukrainę.
Ale pierdolisz. Jak w Polsce wprowadzą to samo, co na Ukrainie, to większość aut w Polsce będzie na Niemieckich, Francuskich, Austriackich, Holenderskich (wybierz pasujące) blachach. I dalej będą to te same szroty lub nawet gorzej. Tylko nieliczny procent ludzi w Polsce może sobie pozwolić na nowy samochód z salonu, za co można podziękować tym skurwysyńskim złodziejom na Wiejskiej.
bodzio9391 napisał/a:
takie coś
Przynajmniej ryj kurwisyna pokażą, a u nas to M. , wszystko za pikselami i drzwiami.
Siedzi nad tym kołem , chyba się martwi zgiętą felgą.
Zalesk napisał/a:
Oddajcie Lwów!!!!!!!
Na chuj ci Lwów, tam nic nie ma tylko rozkurwiona infrastruktura i Ukraińcy którym trzeba płacić emerytury
TheAndyboy888 napisał/a:
Ale pierdolisz. Jak w Polsce wprowadzą to samo, co na Ukrainie, to większość aut w Polsce będzie na Niemieckich, Francuskich, Austriackich, Holenderskich (wybierz pasujące) blachach. I dalej będą to te same szroty lub nawet gorzej. Tylko nieliczny procent ludzi w Polsce może sobie pozwolić na nowy samochód z salonu, za co można podziękować tym skurwysyńskim złodziejom na Wiejskiej.
To chyba w Polsce B hehe
I zdradzę Ci sekret, nie będzie jeździła na zagranicznych blachach bo tam auta zazwyczaj są wyrejestrowane i mają tablice zjazdowe czasowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów