Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już tłumacze, BMW ma dobrze wygłuszoną kabinę, nie trzeba w ogóle szlochać muzyki by nie usłyszeć sygnałów. Ale co wy możecie o tym widzieć w skodach czy innych daciach XD
od e90 karton po butach jest lepiej wygluszony xD
Już tłumacze, BMW ma dobrze wygłuszoną kabinę, nie trzeba w ogóle szlochać muzyki by nie usłyszeć sygnałów. Ale co wy możecie o tym widzieć w skodach czy innych daciach XD
O o o proszę mamy urażonego właściciela BMW
Wmówili ci jak kupowałes że nie bite
?
O o o proszę mamy urażonego właściciela BMW
Wmówili ci jak kupowałes że nie bite?
Szpachli tyle najebali ze serio gość nie słyszy.
dlatego nigdy nie dam sie namówić na zakup bmw.. nie chcę, żeby ludzie brali mnie za idiotę.
Miałem kiedyś porządnego somsiada, z każdą kupioną przez niego beemą relacje sie psuły. Teraz ma już 3 i już nie gadamy...
Wygłuszone a raczej wypatroszone to mają mózgi kierowcy bmw, widzi kutas że samochody się zatrzymują to nie on musi pędzić chory pojeb.
dlatego nigdy nie dam sie namówić na zakup bmw.. nie chcę, żeby ludzie brali mnie za idiotę.
Z jednej strony gardzę tym motłochem z BMW, który w większości odpierdala na podłodze takie siupy, że nieraz można się złapać za głowę, a z drugiej żal mi ludzi, którym po prostu podobają się te samochody. Jeżdżą jak należy, nie powodują zagrożenia i nie mają jakichś gejowskich nawyków siadania na zderzaku.
Tak jak ktos powiedzial ktos moze miec dobrze wyciszony samochod i to kierowca na sygnale musi ogarnac czy go wszyscy widzai mu ustepuja.
Pokaż swoje. Aaaaaa nie pokażesz bo śmierdzisz kaszą niewolniku.
Morda robolu.
Super jakość i 60 fps( na 0.5 wciąż płynnie). Zajebiste.
ja myślę se kurwa ani nie śnieży? tak jakbym przez okulary wodne patrzał na plecach w wannie z wodą
od e90 karton po butach jest lepiej wygluszony xD
Co ty pierdolisz, E90 ma akurat bardzo dobre wygłuszenie w klasie. Oczywiście nie jeździłeś albo jakimś ulepem składanym z 3 i się wypowiadasz
Z jednej strony gardzę tym motłochem z BMW, który w większości odpierdala na podłodze takie siupy, że nieraz można się złapać za głowę, a z drugiej żal mi ludzi, którym po prostu podobają się te samochody. Jeżdżą jak należy, nie powodują zagrożenia i nie mają jakichś gejowskich nawyków siadania na zderzaku.
Mam to samo. Auta bardzo mi się podobają. Być może są też normalni ludzie którzy tym jeżdżą ale jeszcze nie spotkałem takich.
I niestety mimo że mi się podobają, nie zamierzam kiedykolwiek w swoim życiu kupić sobie czegokolwiek tej marki. Stwierdziłem że jest dużo innych fajnych aut gdzie nie zostanę z automatu zaszufladkowany do jedynego słusznego "targetu".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów