📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Essent napisał/a:
Dwa szroty się zderzyły.Straty-100 dolarów
Jak zleją paliwo z baków to odzyskają 85,99$.
Jak to kierowcy BMW. Widać kierunkowskaz włączył (pewnie przez przypadek bo to rzadkość by BMWiaże go używali) i zdurniał bo nie wiedział co to pika no i masz babo placek.
speakniew napisał/a:
@JapońscyFanboye
Wypierdalać od M3.
Piecze? Co tam masz? E36 1.6 Compact?
tylko jebnal i juz awaryjne napierdala, w sumie bmw to chyba z automatu tak ma haha
speakniew napisał/a:
E36 2.5 Coupe. Czemu pytasz?
Czyli auto za 8 koła. No to nie masz synku jak za bardzo wojować
ePeeL napisał/a:
Czyli auto za 8 koła. No to nie masz synku jak za bardzo wojować
Ale po co i z kim ja mam wojować, tatku? Nawet jakbym miał M3 to myślisz, że bym tutaj napinał muły do nic nie wnoszących do mojego życia tematów na forum? Prośba, tatku.
Essent napisał/a:
Dwa szroty się zderzyły.Straty-100 dolarów
Ale trzeba być dzbanem żeby nie znać takiej legendy jak Supra, więc pewnie tym bardziej nie słyszałeś o tym, że siedziały w nich silniki 2jz, najlepsze jednostki benzynowe w historii motoryzacji.
Pewnie jesteś jednym z tych którzy mieli więcej koleżanek niż kolegów i odbywałeś jedynie fascynujące rozmowy o ich ex
Szkoda Supry, mam sentyment do japonskich aut bo mialem pare...
A i takie same felgi mialem jak w tej Toyocie, tylko ze Moje byly biale!I 15stki
A i takie same felgi mialem jak w tej Toyocie, tylko ze Moje byly biale!I 15stki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów