📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
chyba wyjde na rower
pierdolnij rowerem, tata kupi drugi
Ok, to ja zacznę. Widać, że pedalski sport, pierw wypierdolił rower a potem wszyscy go wyruchali.
Zordon zrobi to bez rąk i nóg...
Wszystko się wydaje łatwe do kiedy sam tego nie spróbujesz ... Gdzie tu kto kogo wyruchał chyba nie wiecie co to seks ...
jako iz moj komentarz zostal usuniety , pewnie przez wulgaryzmy to napisze to jeszcze raz ,
Nie wiem jakim cudem ale wszyscy sie podniecaja tym filmikiem i ziomkiem , ze niby on to zrobil pierwszy raz na sweicie , bla bla bla. Pewien pan Mike Spinner zrobil to 4 lata temu. Sam jezdze na rowerze ( mtb) i wiem troche o tym , ale widze ze wiekszasc ludzi podnieca sie czyms , o czym nie ma pojecia , jak pedalki na ixach , ktorzy lansuja dupe po miescie w rurkach , dlugich wloskach , conversach ...
Nie wiem jakim cudem ale wszyscy sie podniecaja tym filmikiem i ziomkiem , ze niby on to zrobil pierwszy raz na sweicie , bla bla bla. Pewien pan Mike Spinner zrobil to 4 lata temu. Sam jezdze na rowerze ( mtb) i wiem troche o tym , ale widze ze wiekszasc ludzi podnieca sie czyms , o czym nie ma pojecia , jak pedalki na ixach , ktorzy lansuja dupe po miescie w rurkach , dlugich wloskach , conversach ...
szparka napisał/a:
jako iz moj komentarz zostal usuniety , pewnie przez wulgaryzmy to napisze to jeszcze raz
za wulgaryzmy? na pewno nie
może chujowo gwiazdkowałeś brzy**kie słowa?
Daniel Sandowal?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów