Raz jeszcze Marcin Banot.Tym razem wspiął się na Wrocławską iglicę.Na szczęście nie spadł i na pewno uraczy nas jeszcze innymi materiałami z jego popisami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem nie dać piwka, ale jak zobaczyłem ból dupy w komentarzach to doceniłem twórczość.
Nie spadł, ale i tak polecam, bo materiał robi wrażenie. Przez pierwsze 15 minut miałem ciągle spocone ręce. Gość mimo wszystko jest debilem i chociaż go podziwiam, to czekam aż wystąpi na hardzie (podobnie jak było z ziomkiem co skakał z wysokości do wody).
Co ma na celu wysyłanie do takiej akcji aż kilku wozów strażackich, skoro i tak można tylko czekać aż zejdzie albo zleci, a w tym drugim wypadku bardziej od sikawki i drabiny przydadzą się szufla i worek. Nawet niespecjalnie starali się ustawić skokochron(czy jak to się nazywa) w odpowiednim miejscu.
Po chuj tu wrzucacie tego wiejskiego ćwoka. Zaciąga gwarą że aż rzygać się chce.
infor.pl/prawo/prawo-karne/policja/217554,Srodki-przymusu-bezposrednie...
Kajdanki lub prowadnice można stosować wobec osób skazanych, tymczasowo aresztowanych lub zatrzymanych. Kajdanki stosuje się w celu udaremnienia ucieczki albo zapobieżenia czynnej napaści lub czynnemu oporowi. Kajdanki zakłada się na ręce trzymane z przodu, chyba że osoba wobec której ich użyto jest agresywna lub niebezpieczna. W takich przypadkach dopuszczalne jest ich założenie na ręce trzymane z tyłu.
Do, której kategorii zaliczał się pan Banot?
Kajdanki lub prowadnice można stosować wobec osób skazanych, tymczasowo aresztowanych lub zatrzymanych. Kajdanki stosuje się w celu udaremnienia ucieczki albo zapobieżenia czynnej napaści lub czynnemu oporowi. Kajdanki zakłada się na ręce trzymane z przodu, chyba że osoba wobec której ich użyto jest agresywna lub niebezpieczna. W takich przypadkach dopuszczalne jest ich założenie na ręce trzymane z tyłu.
a ja miałem okazję chłopa osobiście poznać
woytasw napisał/a:
... Kajdanki zakłada się na ręce trzymane z przodu, chyba że osoba wobec której ich użyto jest agresywna lub niebezpieczna. W takich przypadkach dopuszczalne jest ich założenie na ręce trzymane z tyłu.
Policjanci widać uznali słusznie, że jest niebezpieczny... przede wszystkim dla siebie.
A jakby zleciał komuś na łeb, to i dla innych.
"Wspiął się" chyba próbował się wspiąć, bo jak dobrze widzę to tam na samą górę jeszcze jakaś 1/4 wysokości została...
Wszyscy kretyni komentujący w stylu "dojebać mu karę" są dowodem na to, co przez kilkadziesiąt lat lewacka ideologia zrobiła z mózgów wolnych ludzi: bezmyślną sieczkę.
Ktoś zwraca uwage na buty, za 30 zł, ale na kurtke za 500 zł to już nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów