Kto tu kogo okrada, gość stacje paliw, stacja paliwa nas, czy bezmajdek i rząd nas rucha w dupe... W sumie to obieg zamknięty... ale gość dostanie wyrok, a rząd nas rucha jak chce bez konsekwencji...
"rząd kradnie to ja wyniosę z zakładu", prl wiecznie żywy...
ale amatorka ja pierdole.
Nawet kretyn nie potrafił pistoletu zablokować.
Standard.
Kto tu kogo okrada, gość stacje paliw, stacja paliwa nas, czy bezmajdek i rząd nas rucha w dupe... W sumie to obieg zamknięty... ale gość dostanie wyrok, a rząd nas rucha jak chce bez konsekwencji...
ciekawe czy też będziesz złodzieja chronił jak ci chatę opierdolą
Pierdolony sadol, "bochater" obrońca benzyny
czyli kradnijmy bo kurwa inni kradną to ruchaj kozy w końcu są tacy co ruchają czemu tego nie zrobisz jeden z drugim ? pedały jebane bo jak kurwa im ciężko to po najłatwiejsze rozwiązanie wybierają. Innych wina nie moja. Zapierdalaj więcej. Czy to uczciwe co robią rządzący i elity świata? nie ale to nie powód żeby kurwić się jak oni jebać świat generalnie. Wszyscy umrzemy pamiętajcie.
jakoś mega hujowa jak na stacje akcje o2 minuty, skad wiedział ze chcą zwiać, mzoe prze parkować i pójść sie odlać ????
do 250zl chyba huja im zrobią
Wstawaj. Zesrałeś się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów