Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wypożyczone BMW - 5000 rubli/hrywien
Kolacja i noc w hotelu - kolejne 5000 rubli/hrywien
Wydać wypłatę po to, aby pokazać KURWIE, że jest KURWĄ = bezcenne!
Od kiedy na Ukrainie płaci sie dolarami?
Od zawsze, tam za dolary wszystko dostaniesz
Chuja to on ma chyba małego, skoro potrzebuje przedłużenia (auto).
Wstydzi się samego siebie i swojej pracy skoro dopiero dobry garniak i samochód dodają mu pewności siebie, a tak to jest zahukanym chłopkiem-roztropkiem.
A Wy panowie, wybierajcie sobie kobiety, a nie cipsko i cycki na obcasach, a potem buuuu jakie te baby niedobre...hehe
jednak wróć do tej kuchni. Gdyby się wstydził samego siebie i tej pracy to nie próbował by do niej podbijać w pracy właśnie. A większość kobiet jest tak skonstruowana jak to film pokazuje.
jednak wróć do tej kuchni. Gdyby się wstydził samego siebie i tej pracy to nie próbował by do niej podbijać w pracy właśnie. A większość kobiet jest tak skonstruowana jak to film pokazuje.
Hmm do kuchni? A Wy tez widac jak jestescie skonstruowani...Do kuchni moge isc, ale po tasak...
Chodziło mi o to by szukać kobiet, a nie własnie czegoś takiego jak ta za przeproszeniem paniusia... Bo nie wszystkie takie jestesmy, tylko facet nie zwroci uwagi na cicha Anię w sweterku, a na rozneglizowana Andzęlę, a potem powtarzacie takie głupie stereotypy...
Bo nie wszystkie takie jestesmy, tylko facet nie zwroci uwagi na cicha Anię w sweterku, a na rozneglizowana Andzęlę, a potem powtarzacie takie głupie stereotypy...
Wypnij się, Aniu.
Nie zlosc, sie szkodzi urodzie, a po 25 roku zycia moze doprowadzic do pojawienia sie zmarszczek. I pytanie, czy te zmarszczki warte sa tego poziomu do ktorego musisz zejsc ze swoimi zlosciami?
Laski bywaja starsznie pazerne na pierniadze, ale to kurwa widac, nie rozumiem dlaczego sie ktos chce pchac w taka relacje? Moze jest glupi.
ale tak poza tym cipsko i cyce sa fajne.
A Wy panowie, wybierajcie sobie kobiety, a nie cipsko i cycki na obcasach, a potem buuuu jakie te baby niedobre...hehe
Tu się akurat w 100% zgadzam. Faceci szukają sobie lasek, którym imponuje duża felga w bmw, a potem wielce zdziwieni i rozczarowani, że zostawiła ich dla kolesia z nowym radiem w audi :/
Chodziło mi o to by szukać kobiet, a nie własnie czegoś takiego jak ta za przeproszeniem paniusia... Bo nie wszystkie takie jestesmy, tylko facet nie zwroci uwagi na cicha Anię w sweterku, a na rozneglizowana Andzęlę, a potem powtarzacie takie głupie stereotypy...
albo jestes koczkodanem, którą praktycznie każdy facet zadowoli, ale jestes taka zajebista ze..., lecz chyba koczkodan jest bardziej prawdopodobny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów