📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Wszyscy pierdolicie 100% poparcia, piwo dla niej, tymczasem na filmiku NIKT za nią nie stoi i NIE MA ani jednego piwa... Pierdoleni hipokryci, twardzi za klawiaturą
@kicolek:
Wiesz kto to hipokryta? To, że społeczeństwo woli się naśmiewać z kobieciny nie czyni hipokrytów z tych, którzy się z nią zgadzają. No bo kurwa jakim cudem?
Wiesz kto to hipokryta? To, że społeczeństwo woli się naśmiewać z kobieciny nie czyni hipokrytów z tych, którzy się z nią zgadzają. No bo kurwa jakim cudem?
ta pani mówi prawde !! ubić księży!
Styku napisał/a:
@kicolek:
Z łaski swej przeczytaj mojego posta jeszcze raz i rób to tak długo aż zrozumiesz...
Cytat:
Jak nie wiesz co to za miasto to lepiej nie pisz.
modę polską mają bankowo we Wrocku, ale Głódź jest biskupem (czy tam kim on jest) gdańskim, więc... w sumie o czym ona mówi?
może babcia po prostu sarkazmu użyła mówiąc "nasz [najcudowniejszy] biskup Głódź" - bo to jest na 100% Wrocław.
Tak Krzysio, to nasz piekny Wroclaw a o tej pani czytalam artykul w NIE "Szatan nie baba"
Nie wierzyłem że gdziekolwiek jest taka babcia, ale jednak Pozdrowienia dla tej Pani I szacunek za odwagę do głośnego wyrażenia swoich poglądów na temat księży i kościoła
P.S JK-Jebać Księży Na 100%
P.S JK-Jebać Księży Na 100%
Jeśli chodzi o abp. Głódzia, to sprawa jest prosta, ale o wiele bardziej bulwersująca. Głódź zamim został metropolitą gdańskim pełnił funkcję głównego kapelana wojska polskiego gdzie otrzymał (i tu uwaga!) stopień generalski nie odbembniając ani jednego dnia służby wojskowej. Mimo to przyznano mu pięciocyfrową emeryturę generalską, którą oczywiście pobiera. I pewnie o to chodziło tej starszej pani. Sprawa druga. Jej protest jest przeciw trochę ponad 1%, obowiązkowym podatku płaconym przez każdego pracującego Polaka na rzecz związków wyznaniowych (a więc 95% proc. zebranych środków idzie na rzecz kościoła katolickiego jako największego związku wyznaniowego). Po trzecie. Czytałem ten sam artykuł co sisteragent i z niego dowiedziałem się min. o pobiciach, zastraszaniu i szykanach nie tylko ze strony mocherowego kommanda, ale głównie osób młodszych, młodzieży szkolnej i studenckiej robiących sobie jaja ze "zwaroiwanej staruszki".
Mówię wam: Ona ma więcej oleju w głowie niż niejeden "inteligent" a protestuje - tak jak umie.
Mówię wam: Ona ma więcej oleju w głowie niż niejeden "inteligent" a protestuje - tak jak umie.
sickboi napisał/a:
Toż to Wrocław, a ta pani jest pewnie znana każdemu kto trochę dłużej mieszka w mieście.
Dłużej? Ja tam bywam okazjonalnie na zakupy, bo mieszkam dosyć daleko, a kobiecine skojarzyłam od razu. W sumie to się jej nigdy nie przysłuchiwałam, łał. Świetna jest. : )
O kurwa, ale elaboraty, hehe.
polubiłem tą babcie
Niepotrzebnie gówniarze się podsmiechuja. Temat jest POWAŻNY
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów