📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cytat:
jakiś pierdolony Swenson sobie tym jeździ , z resztą ich kurwa stać na takie autka, a my kurwa tylko popatrzeć sobie możemy .....
I niektórzy pogazować
kurwa takim frajerom dac takie auto, mercedes powinien zabronic sprzedazy byle komu...
Gdybym miał takiego merca jebał bym codziennie inna blacharę
A ja jestem popierdolony i mnie samochody nie kręcą. Chuj, wole to co lata...
'6.3' to C63 czyli klasa C.
Chyba cię cycki szczypią "znaffco" 63 to oznaczenie pojemności silnika i stosuje się do różnych modeli Mercedesów. Tak samo 320, 430, 500 etc. Sprawdz w google zanim walniesz głupote.
Wilson2628 napisał/a:
A ja jestem popierdolony i mnie samochody nie kręcą. Chuj, wole to co lata...
Ptaki?
ogladam ogladam mysle ze jakis zjebany filmik pod koniec slysze" Kurwa bo mnie zdmuchnie" i leci piwo
Earth napisał/a:
Merc SLS.
'6.3' to C63 czyli klasa C.
chłopaki9 mają fajną robote ciekawe czym się zajmują ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów