📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdzie foty z finału ja się pytam?
ps. ciekawe czy było co zbierać, bo kręgiel zbity 10/10.
ps. ciekawe czy było co zbierać, bo kręgiel zbity 10/10.
Tego się nie da tylko raz obejrzeć =]
Celine84 napisał/a:
Przestań pierdolić,patrzysz się w lewo,prawo i znowu w lewo jak uczyli ,jest bezpiecznie ,jesteś w połowie pasów i zapierdala taki król życia i cię tego życia pozbawia,widocznie ty należysz do takich bezdennych debili
wszystko racja, ale na huj zapierdalala przed siebie jak jakas sarna w nocy przez droge?
Celine84 napisał/a:
Siriuz napisał/a:
No to będzie miała napisane, że była na pasach.... co za różnica?
Wbijcie sobie do głów, że na jezdni zawsze trzeba być uważnym i zanim postawi się stopę na kolejnym pasie ruchu, należy upewnić się, że można to zrobić bezpiecznie.
Przestań pierdolić,
No chyba ty.
Ty możesz się nie rozglądać i sobie zginąć, a normalni będą się troszczyć o swoje życie i zdrowie.
Typowe, facet widzi że auto się nie zatrzyma i staje, nawet cofając się, kobieta przyspiesza i zapierdala prosto pod samochód, tak jakby miała osiągnąć prędkość warp i zdążyć przed pędzącym pojazdem na drugą stronę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów