18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Witam szanowną społeczność Sadistica!

Krótka notka na początek:
Domyślam się, że nie jeden z was spytał kiedyś jakąś dziewoję, co takiego widzą w obcokrajowcach (w tym wypadku pytałem o turasów). Poza różnymi bzdetami, za każdym razem przewijał się jeden argument - ubiór. Że ciapaci co do nas przyjeżdżają to tacy zadbani, dobrze ubrani etc etc. Każdy ma swój gust, każdy chce ubierać się w fajne dla niego ciuchy, jednak wszyscy jesteśmy skazani po prostu na to co jest w sklepach. I okazuje się że tu jest już gorzej...

W zeszłym tygodniu wybrałem się po spodnie. Cel prosty - chcę kupić sobie ciemnoszare dżinsy, ewentualnie czarne. Nie chciałem kupować ponownie z bazaru, bo niestety nie jestem okazem wychudzonej szczapy i materiał kiepski gatunkowo szybko się na mnie przeciera:/ Będąc w Warszawie skierowałem się do galerii Złote Tarasy (albo Złote Kutasy, jak kto woli). Koniec sezonu, masa przecen, tony towarów na półkach. Zamiast przewidywanych 15stu minut, spędziłem tam dwie godziny.
Otóż co się okazuje - we wszystkich sieciówkach (New Yorker, House, Cropp)... Nie ma "normalnych" dżinsów. Są albo poryte kroje z naszyciami na dupie, kolanach i cholera wie gdzie jeszcze, albo kolorystyka tak obrzydliwa, że aż odechciewa się patrzeć, albo po prostu jaskrawo kolorowane pedalskie gówno. W jednym ze sklepów jakimś cudem znalazłem spodnie w odpowiadającym mi kolorze, nawet rozmiar się zgadzał - po wejściu do przebieralni spróbowałem je założyć... I ni cholery nie chciało mi przejść przez łydkę. Zrozumiałbym że nie chce mi się na brzuchu zapiąć, że może dupę mam za wielką czy co. Ale łydki? Zdejmuję, patrzę na nie ponownie - kurwa rurki;/ Po chwili co się dalej okazało - jedyne czarne spodnie w całym sklepiej to też kurwa rurki!!! (wniosek - to nie są spodnie dla ludzi o jakiejkolwiek masie mięśniowej. Bebzona trochę mam, ale okazuje się że w pasie wszystko było dobrze). Zdesperowany uznałem że po prostu nie pochleję w tym tygodniu i kupię coś w jednym z droższych sklepów. Najpierw Big Star - dobre spodnie minimum 180 zł. Potem Marks & Spencer - 170. Przyznam, że przy mojej pensji (1,7 koła do ręki) i mając na utrzymaniu córkę takie ceny są zabójcze.

Co do notki początkowej - w co w takim razie mamy się ubierać? Nawet nie chodzi o jakieś wypindrzanie się tylko o zwykłe wyglądanie jak człowiek!! Czy w Polsce żeby dobrze wyglądać trzeba albo mieć zajebistą kasę albo chcieć się ubierać i wyglądać jak ciota? Orgazmusów mających tatuśków z polami naftowymi to zupełnie nie dotyka, ale ja osobiście przeżyłem niezły ból dupy:/ Chore...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
L................7 2014-01-16, 12:28
Bardzo prawdziwy tekst, mnie też bierze kurwica jak są same rurki i rozmiary dla pedałów, a nie dla mężczyzn. Wchodzę do sklepu a oni mówią, że nie ma długości 36.. no ja pierdole
Zgłoś
.Piotrek 2014-01-16, 12:31
Jako że mam znaczną nadwage(aczkolwiek nie wiem ile w tym udziału ma tłuszcz a ile mięsnie, bo nogi są jak z kamienia) jestem zmuszony kupowac nie w sieciówkach(bo tam nie dość że jakieś pedalskie przetarcia, zweżenia czy ostatni hit, czyli taliowana koszulka) to w dodatku całość jest na anorektycznego gimbusa, mimo że w pasie jest spoko to udo czy goleń sie ni chuja nie układa(wychodzi efekt rurek). Dlatego kupuje po prostu bojówki w sklepach dla fanów militarii, są dosyć wytrzymałe, mają kieszenie na udach(akurat na portfel i kluczyki, czy jakieś skalpele i pincety), to do tego kosztuja w granicach 100zł za pare, gdzie taka para mi starcza na 2-3 lata(mam w tym momencie 4 pary spodni, wiec wychodzi że w jednych chodze pi razy drzwi przez 250 dni(a łaże dużo, i w dodatku energicznie, tanie spodnie mi się po kilku praniach przecierają zupelnie w kroku).
Zgłoś
Lord_Viader 2014-01-16, 12:44 11
"Prawda jest taka, że większość z was w rurkach wyglądałaby jak jakies niedojeby i dlatego tak je hejtujecie. Pozdro! "

Każdy mężczyzna w rurkach wygląda na pizdę, pizdo.
Zgłoś
Kodii 2014-01-16, 12:49
Ten sam problem mam co autor. Brzucha duzego nie mam, odkąd pamiętam biegam, ćwiczę, a od roku chodze na siłownie. Tak samo dwie godziny chodziłem po sklepach z laską w pogoni za spodniami, spodnie które kupiłem są jedynymi, które znalazłem przez ten czas, które przeciskają się przez moją łydkę. Żart kurwa.
Zgłoś
sobanek 2014-01-16, 12:50
Polo Ralph Lauren lub Calvin Klein Jeans.

Teraz kupuję tylko te, bo mi też kurna nic przez łydki nie chce przejść.
Zgłoś
Ringo88 2014-01-16, 12:55 1
zgadzam się z autorem!
ja kupowałem na święta spodnie to dostałem prawie zawału serca!
A najbardziej rozjebał mnie Wrangler. Wchodzę sobie do sklepu z narzeczoną. Babka pokazuje mi spodnie- jakieś powycierane przez biedne dzieci z Surinamu albo innej Malezji. Ale nie to było najlepsze. Osobiście z racji tego że od pewnego czasu mieszkam i pracuje w NL (przyjechałem na święta do PL) patrzę na ceny w Euro.
Cena w pln spodnie nr: 1. 200zł 2. 280zł 3. 300zł 4. 450zł 5. 600zł. Ceny jeszcze chamsko długopisem napisane. Ale pod spodem była cena w euro
Cena w euro spodnie nr: 1. 30euro 2. 62,5euro 3. 62,5euro 4. 62,5 euro 5. 62,5 euro
tak się robi kasę na polakach.
Zgłoś
lydek 2014-01-16, 12:57 4
Big Star to firma, która głównie zajmuję się sprzedażą jeansów, materiał z których są zrobione spodnie jest dużo lepszy niż ten, który oferowany jest w Lee, Wrangler'rze czy innych sklepach, gdzie cena za jedną przeciętną parę przewyższa 300 a często 400 zł. Nie porównuj tutaj marek, które się nie specjalizują w sprzedaży spodni typu cropp, house itp bo to są szmaty. Rozmawiałem z wieloma klientami, którzy kupowali spodnie w Lee czy innych droższych sklepach a teraz kupują w BS bo ich wykończenie i jakość materiału w tamtych sklepach spadła dramatycznie .. Sam kupiłem a właściwie dostałem 2 pary spodni z firmy i noszę je z uśmiechniętym ryjem cały czas, bo są porządne. Nie raz oczywiście nie szło komuś dopasować spodni, ale to są przypadki 1/100. Dodam jeszcze, że bardzo często są przeceny i promocje 2 w cenie 1 itp więc możesz kupić de facto 2 pary spodni za cenę 200-250zł. Jebie reklamą, ale ja z tego nie mam żadnych korzyści, po prostu wiem co dobre, bo pracowałem w tej branży. Pozdro
Zgłoś
WujaszekStalin 2014-01-16, 12:58
Ubranie się w dzisiejszych czasach staje coraz kurwa trudniejsze, mam 190cm wzrostu i prawie 100kg wagi i kupienie jeansów to nie lada wyczyn. W Warszawie dobre ciuchy w dobrych cenach można nabyć w Factory.
Zgłoś
victor7 2014-01-16, 13:11
Niestety zgadzam się z autorem. Jak mam iść na zakupy czegokolwiek do ubrania chuj mnie strzela od razu bo wiem, że stracę kilka dni na łażeniu i przeszukiwaniu sterty pedalskich ciuchów celem znalezienia czegoś dla faceta hetero. a ceny gówna w sieciówkach są zdecydowanie za wysokie w stosunku do jakości a ceny w "markowych" sklepach zawyżone i nie realne przy zarobkach jakie występują w Polsce.
Spodnie ostatnio w Mustangu kupiłem - o dziwo 50% kolekcji nie było pedalskie choć ceny nie małe - ok 200 wyskoczyłem.
Zgłoś
Bezem 2014-01-16, 13:13
Miałem ten sam problem. Pojechałem na Marywilską i od razu normalne spodnie znalazłem. Jak nie chcesz, żeby się przecierały to kup sobie bojówki
Zgłoś
CrashDW 2014-01-16, 13:16
kurde ludzie w big starze na przecenach spodnie wyrywa się max DO 150 zł, kupiłem jakiś czas temu dwie pary za około 120 jedna, a spodnie solidne i długo się nosi
Zgłoś
herbalix 2014-01-16, 13:18
we wrześniu byłem w londynie i kupiłem sobie dwie pary zajebistych spodni po 10Ł każda. dziś chciałem sobie kupić spodnie. normalne dżinsy, w normalnym kroju, kolorze i bez pedalskich przetarć. podobnie jak autor tematu nie jestem patyczakiem i papierowe dżiny z diversa przecieram w miesiąc więc muszę kupować dobre gatunkowo. obszedłem kilka sklepów i takie nachy, jakie chciałem zaczynały się od 150zł. zadzwoniłem więc do brata, który mieszka w londku i poprosiłem, żeby mi coś kupił. we wtorek będę miał 3 pary dobrych dżinsów za 150zł.

no i najbardziej rozkurwiające jest to że w wolsce na jebaną parę spodni człowiek musi zapierdalać 2 dni, a w normalnym kraju 1-2 godziny.
Zgłoś
Marshal 2014-01-16, 13:30
Ktos pisal
Levi Strauss
Wrangler
Lee

I jedziesz do Factory bo sa calkiem mile przeceny - sam chodze w swoich chyba z 3-4 lata i tylko od portfela troche wytarte a tak to nic
Zgłoś
mateelv 2014-01-16, 13:32
To zacznij myśleć chłopie. Idź np. do C&A, tam znajdziesz klasycznie na każde dupsko. Ceny niskie.
Zgłoś
Aragon1988 2014-01-16, 13:34
pierdolisz smuty i nie umiesz kupować. W wawie masz factory, ceny znacząco niższe+ najebane masę sklepów w jednym miejscu. Przykład - postanowiłem kupić sobie skórę, ceny w 'galeriach' min 800 zł, przejrzałem allegro żeby może jakąś używkę kupić ale stwierdziłem że dno. Pojechałem do faktory, 3 godz łażenia, efekt? kupiłem dwie skóry za 600 zł - ochnik za 500 i jeszcze jedną za 100 (sic!). Da się.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem