18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
demz 2013-04-05, 23:56
Kariery filmowca to Ty nie zrobisz...
Zgłoś
cyklos 2013-04-06, 0:04 1
hahaha smieszne jak pogrzeb ... Moze kur.. nagraj jeszcze wymiane opon w ładzie
Zgłoś
Parzo 2013-04-06, 0:19 1
Szymon to Ty? Ty byłeś takim pedofilem u nas w grupie... może i tutaj sie zarejestrowałeś? Tak samo nagrywasz
Zgłoś
demobil 2013-04-06, 0:29 7
Nikt nie zauważył ciasta położonego obok drzwi. Nagrywany był film właśnie że jak ktoś wejdzie do sklepu to ciasto jebnie nie ziemię. Nagrało się co innego. Inni chcą być śmieszni to walą teksty o pedofilu. Żałosne.
Zgłoś
Farmerx 2013-04-06, 0:32 4
@Up

Pierwszy raz na sadolu?
Zgłoś
czarny7684 2013-04-06, 0:44
piotr9o napisał/a:

ja pierdole... az sie zalogowalem.. na chuj nagrywasz dzieci w sklepie, co?

Ja pierdole ludzie po chuj takie tępe komentarze piszecie ? Przecież to jest kurwa sadistic nie kwejk, wiocha czy inne gówno. Ja już nie mówię o tym filmie bo on jest taki zjebany ze ja pierdole.
Zgłoś
sonnny 2013-04-06, 1:19 2
czarny7684 napisał/a:

Ja pierdole ludzie po chuj takie tępe komentarze piszecie ? Przecież to jest kurwa sadistic nie kwejk, wiocha czy inne gówno. Ja już nie mówię o tym filmie bo on jest taki zjebany ze ja pierdole.

A co ty chcesz pisać o filmie jak koleszka dzieci nagrywa ? dziwne że to dla ciebie nie jest podejrzana sprawa ;p
Zgłoś
PTX 2013-04-06, 1:48 2
Wyjaśnił, że nagrywał ciasto, które położone jest na parapecie. Zapewne sam je tak ustawił, żeby mieć wymówkę do nagrywania tej dziewczynki
Zgłoś
kustoszpan 2013-04-06, 3:13
PTX napisał/a:

Wyjaśnił, że nagrywał ciasto, które położone jest na parapecie. Zapewne sam je tak ustawił, żeby mieć wymówkę do nagrywania tej dziewczynki

Nie umiem przestać się śmiać

demobil napisał/a:

Nikt nie zauważył ciasta położonego obok drzwi. Nagrywany był film właśnie że jak ktoś wejdzie do sklepu to ciasto jebnie nie ziemię. Nagrało się co innego. Inni chcą być śmieszni to walą teksty o pedofilu. Żałosne.

Faktycznie, nie zauwazyłem tego wcześniej i Ci wierzę...
Aczkolwiek na pierwszy rzut oka, dziwny filmik
Zgłoś
khalifa 2013-04-06, 6:38
Zawsze nagrywasz swoją laskę w sklepie? A tak serio to mam nadzieję, że bekniesz za nagrywanie i upublicznianie nagrania z ukrycia
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2013-04-06, 7:38
No ja się pozwolę przypierdolić o coś innego... Polskie podejście. Zaraz komuś coś jebnie, to zamiast mu o tym powiedzieć, uprzedzić jak człowiek-człowieka to tylko się czeka aż "pójdzie w straty". Nasze polskie, małe skurwysyństwo mnie przeraża.
P.S. Jak polujesz na materiały typu "torcik na glebie", to sadol z Ciebie pełną gębą. Jak mój misiu-przytulasek.
Zgłoś
kotorminator 2013-04-06, 10:38
Jest to najlepszy film jaki kiedykolwiek widziano w internecie. Wiem bo mam dyplom.
Zgłoś
serintakma 2013-04-06, 10:51
Nagranie to pochodzi z jednego ze slepów na tym bazarku, poznaję podłogę i ladę. Radzę uważać, na tego nagrywającego jegomościa jak będziecie kiedyś w tych rejonach coś kupować.

//edit

Jednak po dokładniejszym przyjrzeniu sie filmikowi stwierdzam, że się myliłem
Zgłoś
kueza 2013-04-06, 10:57

?
Zgłoś
t................x 2013-04-07, 0:47
To mogłeś baranie od razu to napisać, co ty kurwa myślałeś ze ci ludzi na sadistic napisz jak dzieci filmujesz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem