📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahaha smieszne jak pogrzeb ... Moze kur.. nagraj jeszcze wymiane opon w ładzie
Szymon to Ty? Ty byłeś takim pedofilem u nas w grupie... może i tutaj sie zarejestrowałeś? Tak samo nagrywasz
Nikt nie zauważył ciasta położonego obok drzwi. Nagrywany był film właśnie że jak ktoś wejdzie do sklepu to ciasto jebnie nie ziemię. Nagrało się co innego. Inni chcą być śmieszni to walą teksty o pedofilu. Żałosne.
piotr9o napisał/a:
ja pierdole... az sie zalogowalem.. na chuj nagrywasz dzieci w sklepie, co?
Ja pierdole ludzie po chuj takie tępe komentarze piszecie ? Przecież to jest kurwa sadistic nie kwejk, wiocha czy inne gówno. Ja już nie mówię o tym filmie bo on jest taki zjebany ze ja pierdole.
czarny7684 napisał/a:
Ja pierdole ludzie po chuj takie tępe komentarze piszecie ? Przecież to jest kurwa sadistic nie kwejk, wiocha czy inne gówno. Ja już nie mówię o tym filmie bo on jest taki zjebany ze ja pierdole.
A co ty chcesz pisać o filmie jak koleszka dzieci nagrywa ? dziwne że to dla ciebie nie jest podejrzana sprawa ;p
Wyjaśnił, że nagrywał ciasto, które położone jest na parapecie. Zapewne sam je tak ustawił, żeby mieć wymówkę do nagrywania tej dziewczynki
PTX napisał/a:
Wyjaśnił, że nagrywał ciasto, które położone jest na parapecie. Zapewne sam je tak ustawił, żeby mieć wymówkę do nagrywania tej dziewczynki
Nie umiem przestać się śmiać
demobil napisał/a:
Nikt nie zauważył ciasta położonego obok drzwi. Nagrywany był film właśnie że jak ktoś wejdzie do sklepu to ciasto jebnie nie ziemię. Nagrało się co innego. Inni chcą być śmieszni to walą teksty o pedofilu. Żałosne.
Faktycznie, nie zauwazyłem tego wcześniej i Ci wierzę...
Aczkolwiek na pierwszy rzut oka, dziwny filmik
Zawsze nagrywasz swoją laskę w sklepie? A tak serio to mam nadzieję, że bekniesz za nagrywanie i upublicznianie nagrania z ukrycia
No ja się pozwolę przypierdolić o coś innego... Polskie podejście. Zaraz komuś coś jebnie, to zamiast mu o tym powiedzieć, uprzedzić jak człowiek-człowieka to tylko się czeka aż "pójdzie w straty". Nasze polskie, małe skurwysyństwo mnie przeraża.
P.S. Jak polujesz na materiały typu "torcik na glebie", to sadol z Ciebie pełną gębą. Jak mój misiu-przytulasek.
P.S. Jak polujesz na materiały typu "torcik na glebie", to sadol z Ciebie pełną gębą. Jak mój misiu-przytulasek.
Jest to najlepszy film jaki kiedykolwiek widziano w internecie. Wiem bo mam dyplom.
Nagranie to pochodzi z jednego ze slepów na tym bazarku, poznaję podłogę i ladę. Radzę uważać, na tego nagrywającego jegomościa jak będziecie kiedyś w tych rejonach coś kupować.
//edit
Jednak po dokładniejszym przyjrzeniu sie filmikowi stwierdzam, że się myliłem
//edit
Jednak po dokładniejszym przyjrzeniu sie filmikowi stwierdzam, że się myliłem
To mogłeś baranie od razu to napisać, co ty kurwa myślałeś ze ci ludzi na sadistic napisz jak dzieci filmujesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów