akcja ratunkowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i wyobraźcie sobie że w tym miejscu nie byłoby kibiców ....
Na szczęście, w tym kraju jest jeszcze odrobina zdrowego rozsądku. Mam na myśli to, że nie odpowiedzą karnie za uszkodzenie samochodu i naruszenie prywatności osobistej poszkodowanych.
Chociaż za 20 lat... kto wie, jak będzie.
Chociaż za 20 lat... kto wie, jak będzie.
on jest w szoku.. w szoku może się uszkodzić.. :d
Moi znajomi nie mieli tyle szczęścia, wpadli zimą w poślizg i na dachu zjechali do stawu, 4 ofiary 3 chłopaków w tym dwóch braci i dziewczyna, utonięcie.
I to jest właśnie ludzka mobilizacja, wystarczy że jeden wskoczył i nagle znalazła się motywacja by i inni się znaleźli, ja nie bałbym się wskoczyć do takiej wody by ratować.
Proszę Was...skończcie już pierdolić że sama mogła wskoczyć.... Dobrze wiecie że gówno by zrobiła! Czepiacie się jej dla zasady?! Szukacie na siłe winnych? Gówno by w tej wodzie zrobiła a pewnie jeszcze ją by ratowali. Krzyknęła i bardzo dobrze, jak widać ludzie ruszyli! czasem tacy ludzie jak ta kobieta są potrzebni. Ciekawe ilu z Was cwaniaków skoczyło by do wody a ilu stało z kumplem i kręciło film..."bo na sadolu będzie dużo piw za to"... Przestańcie.
dla ratujących obowiązkowy browar, za czas reakcji lekki kop w dupę - ale dobra, może daleko stali, może ściągali łachy, ważne, że ich wyciągnęli.
Nikt jeszcze nie skumał, że ten biedny pilot który na końcu wyszedł to chyba sobie skrzela wyhodował
Nikt jeszcze nie skumał, że ten biedny pilot który na końcu wyszedł to chyba sobie skrzela wyhodował
W internecie to każdy mądry, on to by zrobił szybciej, sprawniej, ładniej by do wody skoczył, a w rzeczywistości to każdy ma wyjebane bo on ma ważniejsze sprawy, a przecież inni mogą pomóc, albo pcha się pierwszy z komem aby kręcić film/robić zdjęcia, albo musi sobie poopowiadać ze współzgromadzonymi wybitne analizy nt. tego jak to się pięknie ktoś rozpierdolił.
Ale za to w internecie to sami bohaterowie i eksperci od prowadzenia akcji ratunkowych.
A co do babki to jest wkurwiająca, instruować co mają robić i o co się ofiary spytać to może, ale sama jest zajęta nagrywaniem.
Ale za to w internecie to sami bohaterowie i eksperci od prowadzenia akcji ratunkowych.
A co do babki to jest wkurwiająca, instruować co mają robić i o co się ofiary spytać to może, ale sama jest zajęta nagrywaniem.
1:06 koleś w niebieskim musiał sobie chwycić
Ps. Dobra robota panowie
Ps. Dobra robota panowie
Bodziosowy111 napisał/a:
1:06 koleś w niebieskim musiał sobie chwycić
Ps. Dobra robota panowie
Jak być nie zauważył to koleś się raczej nie domyślił i próbował podnosić tak, gdzie sobie akurat łapy pociął, bo wybita szyba była.
Ale plus dla chłopaka za chęci
O co wam kurwa chodzi ? Gdyby nie ona nagrania by nie bylo a i tak jak by tam wskoczyla to chuja by pewnie zrobila... wiec zamknijcie pizdy
nawet tylna wycieraczka nawet pomaga, a ta szmata śmie tylko morde drzeć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów