18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
vass 2012-05-16, 23:31
Jedras992 napisał/a:

Chwalisz się czy żalisz?

Chciałeś być śmieszny, czy tylko tak pierdzisz, aby pierdzieć ?
Zgłoś
grot 2012-05-16, 23:59
Ja pierdolę bo to ciemnota jest. Trochę wyobraźni, a oni myślą, że to jest jak w filmach, nic złego się nie stanie, pasażerowie się wyswobodzą i będzie happy end. NIE KURWA, rusz dupsko w ułamku sekundy! Tym razem się udało, ale nie wyobrażam sobie, żebym tak długo czekał, tym bardziej, że kurwa ciepło, woda płytka, nic się nie pali, no kurwa jak można tak stać?! A ludzi wokół w pizdu, jak widać później!
Zgłoś
Jedras992 2012-05-17, 0:28
vass napisał/a:

Chciałeś być śmieszny, czy tylko tak pierdzisz, aby pierdzieć ?

Nie chciałem być śmieszny... Ale jaki z Ciebie tłuk, żeby na forum wszem i wobec ujawniać wszystkim, że w wypadku zginęli Twoi znajomi? To wyglądało jak byś się chwalił, albo żalił więc zadałem pytanie... I jeszcze zdjęcie wstawiać... Taki lans na śmierć znajomych?
Zgłoś
Gorczens 2012-05-17, 2:10
1:06 się typ za wydech złapał....sierotka
Zgłoś
ControlYourMind 2012-05-17, 3:13
Zajebałbym.. no zajebałbym kurwe za te słowa
Zgłoś
vass 2012-05-17, 3:28
Jedras992 napisał/a:

Nie chciałem być śmieszny... Ale jaki z Ciebie tłuk, żeby na forum wszem i wobec ujawniać wszystkim, że w wypadku zginęli Twoi znajomi? To wyglądało jak byś się chwalił, albo żalił więc zadałem pytanie... I jeszcze zdjęcie wstawiać... Taki lans na śmierć znajomych?

Tłuk to cie robił gamoniu, nie masz nic do powiedzenia, to się nie przypierdalaj.
Jest temat o wpadaniu do stawu samochodem, to dałem i tyle i chuj.
Zgłoś
speinstein 2012-05-17, 10:46
e tam kurwa... na warszawskich blachcach to oco ta spina?
Zgłoś
G................2 2012-05-17, 11:01
w kasku byłto nic by mu nie było...
Zgłoś
Jedras992 2012-05-17, 12:20
vass napisał/a:

Tłuk to cie robił gamoniu, nie masz nic do powiedzenia, to się nie przypierdalaj.
Jest temat o wpadaniu do stawu samochodem, to dałem i tyle i chuj.

Ale to trochę niesmaczne wrzucać zdjęcia z wypadku znajomych, skoro ich znasz to oni może nie chcą, aby ktoś publikował zdjęcia z tego zdarzenia... Też postaw się na ich miejscu.
Zgłoś
k................2 2012-05-17, 13:15
wbrew pozorom możliwe, że to ta pani właśnie odegrała największą rolę w całej akcji. Tłum jest tępy i nie reaguje zbyt szybko - co zresztą na filmie dało się zobaczyć. Potrzeba kogoś, kto pchnie tłum do działania. Wcale bym się nie zdziwił gdyby bez tego darcia mordy kilku z ratowników w ogóle nie ruszyłoby dupy, a kilku kolejnych dalej ściągałoby skarpetki. W mniejszej grupie mogliby nie zdążyć.

Podsumowując: pani robiła to co umie, tak jak umie i nikomu tym nie zaszkodziła, a myślę, że bardzo pomogła - większość gapiów nie zrobiła nawet tyle. I jestem przekonany, że gdyby tych gapiów dzień wcześniej zapytać, co zrobiliby w takiej sytuacji, to nie powiedzieliby, że będą się tępo gapić.
Po dziurki w nosie mam już tych wszystkich recenzentów sprzed klawiatury - zero zrozumienia dla sytuacji drugiego człowieka, ale oceniać to pierwsi.
Zgłoś
Skora2 2012-05-17, 13:44
1:42 pobogosławił
Zgłoś
M................n 2012-05-17, 13:52
Ja na przykład w takie bajoro nie wszedłbym bez butów. Chuj wie co może być na dnie, jakieś szkło może albo coś?
Zgłoś
Mardog 2012-05-17, 15:10
Laska: W szoku mozeeeeee się uszkodzić ;o
Tępa szmata... Pewnie jakaś lalunia z tipsikami...
Zgłoś
bartoszto 2012-05-17, 17:56 2

chciałem zrobić gifa ale nawet tego nie potrafię
Zgłoś
B................2 2012-05-18, 17:17
4.18 minucie wode mu podaje zeby się napił. O kurwa pół stawu wychlał a ten mu jeszcze butelke wody daje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem