Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od ostatniego czasu na tym portalu panuje moda na stawianie piw temu urzytkownikowi ktory w danej chwili ma ich najwiecej , ale nie w tym rzecz . Ludzie gdzie sie podzial wasz dobry humor , nawet pod filmem ktory nie przedstawia patologi , debilizmu czy tym podobne chociaz przyznam ze sluchajac ich komentarzu nie naleza do inteligentnych jednak to nie ma zadnego znaczenia , moze i sie wyzywali ale jestem pewny ze pozniej poszli obalic kolejna flaszke i wszystko bylo dobrze. Reasumujac cala wypowiedz LUDZIE PRZESTANCIE WKONCU WSZYSTKO HEJTOWAC ZACZNIJCIE SIE CIESZYC nawet z takich drobnostek jak widok pijanych "wiesniakow" . Nie licze na to ze takim komentarzem wybije sie w swiecie internetowych portali jednak chcialbym aby kazdy to przeczytal i nie wypisywal swoich refleksji ponizej , zostawcie to dla siebie.
Ja pierdole człowieku. Tego gówna się czytać nie da. Dosłownie.
@Zjebizor. True. Wągrowiec wydawał mi się spoko, mimo, że babka z PUP dla którego robiłem zlecenie, mówiła, że macie największe bezrobocie w województwie. Przejebane. Stąd się biorą takie kurwa wykręty jak na załączonym filmiku...
LUDZIE PRZESTANCIE WKONCU WSZYSTKO HEJTOWAC ZACZNIJCIE SIE CIESZYC
To po co tu wchodzisz?
Jakby nie było wolę widzieć takich na ulicy niż rureczki, obcisła koszuleczka, zajebista fryzurka i torebeczka na ramię. A, i jeszcze koniecznie modne okularki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów