18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
bartula 2011-04-04, 0:21
piwo za bansującą kaczkę w wannie

www.facebook.com/NaDrodze
Zgłoś
X................8 2011-04-04, 0:24
Kotli napisał/a:

A ja słucham Nightwisha, więc jestem emo-metalem czy chuj tam wie co wymyślisz.

Spoko, słuchaj czego chcesz, sam czasem włacze np metallike czy cos bo nie da sie cały czas słuchac napierdalania, ale po prostu smieszy mnie jak ktos słucha np (np!!!!!) POD i Korna, łazi w trampkach i uwaza sie za sataniste
Zgłoś
wexors 2011-04-04, 0:30
"przesyl"
sądzę iż nie o to słowo chodziło

Xenomorph08 napisał/a:

Toś się kurde pochwalił. IRON - ok, SLAYER - napierdalać (czyli ok) ale SOAD - Pewnie na trampkach też masz popisane pentagramy?

też słucham Ironków i SOAD i jeszcze troche innych o których pewnie w życiu nawet nie słyszałeś ale obalę twoją teorię bo kurwa trampek nie mam.
Bo tylko czarne glany są naprawdę Funy.
ale glanów też nie mam...
Zgłoś
Ruszka 2011-04-04, 15:43
Xenomorph08 napisał/a:

Toś się kurde pochwalił. IRON - ok, SLAYER - napierdalać (czyli ok) ale SOAD - Pewnie na trampkach też masz popisane pentagramy?

Nie, nie mam. Soadu lubię parę piosenek, ale o gustach się nie dyskutuję, nie?
Zgłoś
s................t 2011-04-04, 16:04
Od 1.33 przez chwilę naprawde sie usmiałam
Zgłoś
Zreiwz 2011-04-04, 16:05
Hitler-historia prawdziwa
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów