Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo mądre głosować na kogoś słysząc jedną jego wypowiedź.
To, że facet jest potencjalną mendą nie oznacza, że akurat ta jego wypowiedź pozbawiona jest sensu, logiki oraz racji.
A jaki to niby ma sens? Usprawiedliwił lewackie kurwy i innych kombinatorów? Wystarczy spojrzeć po komentarzach "tak trzymać" "gdzie można na niego zagłosować", przecież to piszą debile, bez honoru, jakichkolwiek wartości, zwykłe szczury gdzie jak się pali to pierwsze spierdalają do kanału.
bo na marszyku większość to "pokazowi patrioci", muszą sobie coś udowodnić idąc razem w inną hołotą
A ci true patrioci jak ty rozumiem siedzą w tym samym czasie na hardzie brandzlując się do faceta posuwającego osła? Jeszcze Polska nie zginęła...
Ty nie powinieneś być na marszu antyfaszystów ?
Wypierdalaj anarchistyczna świnio!
Po pierwsze - to, że gardzę pseudopatriotycznymi kmiotami nie oznacza, że popieram w najmniejszym stopniu lewacko-różowe towarzystwo. Jedni drugich są warci. Popadasz w skrajności, misiu-pysiu.
Po drugie - nie mam czasu ani kurwa ochoty turlać się w tłumie i drzeć ryja. Zamiast pierdolić jak to mi źle, robię wszystko żeby było mi lepiej.
Po trzecie - czy za wypierdalajki nie otrzymuje się przypadkiem ost-a?
w Polsce art. 141 Kodeksu wykroczeń mówi: Kto w miejscach publicznych umieszcza nieprzyzwoite napisy, rysunki albo używa słów nieprzyzwoitych, podlega karze grzywny do 1500 złotych.
Immunitet ma, zapierdalacz jeden.
Nie ma, a googlać KW i KK każdy potrafi.
Jakby cała chemioterapijna młodzież zamiast rozpierdalać miasto i stadiony wzięła się za robotę to bylibyśmy bogatsi od Szwabów. A tak to trzeba na tych jełopów zapierdalać.
siedzisz kurwo na socjalnym, co?
w Polsce art. 141 Kodeksu wykroczeń mówi: Kto w miejscach publicznych umieszcza nieprzyzwoite napisy, rysunki albo używa słów nieprzyzwoitych, podlega karze grzywny do 1500 złotych.
Immunitet ma, zapierdalacz jeden.
prywatna stacja telewizyjna to nie miejsce publiczne. predzej pod jakas cenzure krajowej rady radiofonii i telewizji moze podlegac
Jakby cała chemioterapijna młodzież zamiast rozpie**alać miasto i stadiony wzięła się za robotę to bylibyśmy bogatsi od Szwabów. A tak to trzeba na tych jełopów zapie**alać.
ahh ty biedny naiwniaku. nawet jakby oni wszyscy zaczeli zapierdalac 200% + jeszcze by sie zwolalo cala mlodziez czeska, ukrainska, slowacka i niemiecka, ktora to mlodziez tez by zapierdalala 200% i tak chuja bysmy sie wzbogacili. bo wiekszosc tych pieniedzy przez podatki i zadluzenie trafia do kieszeni bankierow. zreszta nasza gospodarka nie jest przygotowana na takie zapierdalanie, bo popyt by nie wytrzymal podazy. najpierw by trzeba zmniejszyc podatki i zlikwidowac przynajmniej czesc regulacji zeby mozna bylo ruszyc do przodu, ale to juz sie nie stanie. niemcom sie udalo dorobic bo kiedy budowali potege jeszcze nie bylo unii europejskiej w dzisiejszej postaci. nie bylo traktatu lizbonskiego, podstawowej karty praw czlowieka i sztabu biurokratow w europarlamencie, ktorzy za odpowiednia pensje pilnuja interesu tych najbogatszych
ahh ty biedny naiwniaku. nawet jakby oni wszyscy zaczeli zapierdalac 200% + jeszcze by sie zwolalo cala mlodziez czeska, ukrainska, slowacka i niemiecka, ktora to mlodziez tez by zapierdalala 200% i tak chuja bysmy sie wzbogacili. bo wiekszosc tych pieniedzy przez podatki i zadluzenie trafia do kieszeni bankierow. zreszta nasza gospodarka nie jest przygotowana na takie zapierdalanie, bo popyt by nie wytrzymal podazy. najpierw by trzeba zmniejszyc podatki i zlikwidowac przynajmniej czesc regulacji zeby mozna bylo ruszyc do przodu, ale to juz sie nie stanie. niemcom sie udalo dorobic bo kiedy budowali potege jeszcze nie bylo unii europejskiej w dzisiejszej postaci. nie bylo traktatu lizbonskiego, podstawowej karty praw czlowieka i sztabu biurokratow w europarlamencie, ktorzy za odpowiednia pensje pilnuja interesu tych najbogatszych
Odpowiem ci krótko: zapierdalać trzeba mądrze a dopiero potem ciężko. Stąd się wzięła potęga gospodarcza USa czy Nieimec - i nie pierdol mi, że USA to bankrut itp., bo po dziś dzień są największą gospodarką a stali się taką jeszcze przez wojnami (na których trzba przyznać wzbogacili się)
Odpowiem ci krótko: zapierdalać trzeba mądrze a dopiero potem ciężko. Stąd się wzięła potęga gospodarcza USa czy Nieimec - i nie pierdol mi, że USA to bankrut itp., bo po dziś dzień są największą gospodarką a stali się taką jeszcze przez wojnami (na których trzba przyznać wzbogacili się)
Bogactwo USA wzięło się z wolnego rynku a bogactwo Niemiec jest pochodną tego, że przez kilkanaście lat byli pod kontrolą USA i nikt się tam w sprawy gospodarcze nie wtrącał. Dlatego zamiast zniszczyć przedwojenny/wojenny przemysł jak to zrobili u nas koledzy pana, który się wypowiada w pierwszym filmiku został on rozwinięty.
Ogólnie frasyniuk to skurwysyn jakich mało. Czasami zastanawiam się po chuj on wypowiada takie kretynizmy. Agentem na pewno nie jest bo nic nie znaczy na scenie politycznej (tj. nie został wypromowany przez media). Tak więc wychodzi na to, że jest kompletnym kretynem...
Co to za gość? gdzie da się na niego głosować?
Nie wiem kto to dokładnie, ale to chyba ten sam koleś od "Jarek, nie pierdol, nie było cię tam".
Zróbcie tyle co on (za komuny siedział w pierdlu za działalność antykomunistyczną i nie były to sanatoria tylko normalne cele z gitami) i potem sobie plujcie na niego. Tylko nie róbcie tego osobiście bo Władek swego czasu nieźle boksował i by wam wyjebał wszystkie zęby internetowi napinacze huehue
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów