📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy umie tak płakało by zajebać dziecku...
Tu jest jeszcze jego występ.
Tak wiem, facet z koszulką jest (raczej) podstawiony dla efektu komicznego. Tak czy inaczej robi wrażenie.
Tak wiem, facet z koszulką jest (raczej) podstawiony dla efektu komicznego. Tak czy inaczej robi wrażenie.
No mam podobny talent ale wykorzystuje go tylko w sklepach
Shady_7 napisał/a:
Też dostałem taki dar, tylko do końca nie potrafię go wykorzystać i dzięki niemu za miesiąc będę odrabiał 40 godzin społecznie.
Adamo'90 napisał/a:
No mam podobny talent ale wykorzystuje go tylko w sklepach
Dlatego jestem ZA upierdalaniem łap takim kurwom jak wy a nie jakieś 40 godzin społecznie Przy okazji byłby dobry materiał na harda
- Lukas - napisał/a:
Dlatego jestem ZA upierdalaniem łap takim kurwom jak wy a nie jakieś 40 godzin społecznie Przy okazji byłby dobry materiał na harda
żyłka ci w dupie pękła ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów