Czyżby się szykowała kolejna "pasjonująca" walka?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie jak Sapp będzie się bił tak samo z Najmanem to Najman powinien wygrać
Brokol napisał/a:
Z tych dwóch "loserów" Bob Sapp przynajmniej jest zabawny... no i potrafi zarobić 100.000$ w 20s heh
I jak zwykle napierdala koleś, który widział walki Najmana tylko w KSW... nie jestem jego fanem ale weź ty kurwa sprawdź przebieg jego kariery zanim nazwiesz go "Loserem"... przestań polegać na tej jebanej modzie zbijania się z kolesia, który i tak zarabia więcej na 20s walkach niż ty przez rok
a ska te info że dostał 100 000 dolarów? bo jakoś nie mogę nigdzie znaleźć
bob tylko sappał na ringu
wodzwioski napisał/a:
I jak zwykle napierdala koleś, który widział walki Najmana tylko w KSW... nie jestem jego fanem ale weź ty kurwa sprawdź przebieg jego kariery zanim nazwiesz go "Loserem"... przestań polegać na tej jebanej modzie zbijania się z kolesia, który i tak zarabia więcej na 20s walkach niż ty przez rok
Wpis z Wikipedii: "W zawodowym boksie zadebiutował (Marcin Najman) 30 kwietnia 2001, przegrywając przez nokaut."
Może i wygrał parę walk, ale fakt jest taki, że wszystkie najważniejsze pojedynki w swojej karierze bokserskiej przegrał.
Co do Pana Marcina Różalskiego: gość jest kompletnym ignorantem. Nie ma pojęcia kim jest Bob Sapp i czym się charakteryzuje w świecie sportów walki. Facet powinien się cieszyć, że Bob nakręca media, które następnie podbijają oglądalność. Nauczmy w końcu śmiać się z siebie, nie tylko z żydów i murzynów !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów