18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Boeing bez podwozia wylądował na warszawskim Okęciu
K................5 • 2011-11-01, 15:00

Jakość nie najlepsza...

Boeing bez podwozia wylądował na warszawskim Okęciu. 230 osób na pokładzie [...] Szacunek dla załogi!!

[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-11-02, 08:34 ]
lepsza jakość - patrz 3 posty niżej
Zgłoś
Heniut86 2011-11-02, 9:57
A teraz żeby nikt się nie zdziwił jeżeli obciążą pilota za zniszczenie nawierzchni na lotnisku

Jebać system!
Zgłoś
Kretołak 2011-11-02, 10:01 3
Dobrze, że to nie debeściaki jak ze Smoleńska pilotowali 767

Pilot zrobił to co ma zrobić. Jego zasług absolutnie nie umniejszam, ale...
Nie minęło jeszcze 24h, a ja już rzygam tym klepaniem o lądowaniu 767.
Włączam telewizor, a tam na co drugim kanale 767.
Odpalam kompa i pierwszy lepszy serwis informacyjny, a tam relacja na żywo dzień po awaryjnym lądowaniu, kim jest pilot, paraliż na Okęciu, relacje pasażerów, dramatyczne nagranie, co dalej z samolotem, Decapitated na pokładzie

Znając nasze media, będą klepać non stop przez cały tydzień. Mi się już znudziło, ciekawe kiedy Wam się znudzi.

Na całe szczęście wszystko dobrze się skończyło...
Zgłoś
C................n 2011-11-02, 10:19 1
Achievementa zrobił.
Zgłoś
BongMan 2011-11-02, 10:27
Po Smoleńsku co drugi Polak jest ekspertem od aeronautyki. Jak to już wyjdzie z poczekalni to będzie flejm jak chuj w komentarzach. Piwo i popatrzymy na kłócące się trolle

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
KoziaR[PL] 2011-11-02, 10:28
jak to sie wogole dostało na główna?!
Zgłoś
erotyczny 2011-11-02, 10:34
o kurwa o co chodzi? ja chyba nie jestem w temacie lol. Myślałem, że na sadola to nie wejdzie..

"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować"

"Wkurwiają mnie wielkie PODPISY"
Zgłoś
Pener 2011-11-02, 10:56 3
KoziaR[PL] napisał/a:

jak to sie wogole dostało na główna?!

autor przelał mi 50zł i przeniosłem, a co?
Zgłoś
ozzmosiss 2011-11-02, 11:21
Po pijaku też bym tak potrafił
Zgłoś
gared 2011-11-02, 11:55
....Kurwa cieszę się że nie muszę oglądać na hardach skutków tego lądowania Pilot jest bogiem
Zgłoś
z................a 2011-11-02, 12:33
gratulacje oczywiscie. moze i bedzie to w mediach przez tydzień, ale gdyby mu nie wyszło to rok albo i dłużej , jak po Smoleńsku..
Zgłoś
tomalozks 2011-11-02, 13:27 1
Cytat:

Relikwie Jana Pawła II były na pokładzie Boeinga 767 lecącego z USA do Polski, który wczoraj, w dniu Wszystkich Świętych lądował awaryjnie w Warszawie. Dwa włosy błogosławionego papieża miał przy sobie redemptorysta ojciec Piotr Rychło.

i wszystko jasne.
Zgłoś
EmpTy212 2011-11-02, 14:17
I tak piloci podwyżki nie dostaną ;D
Zgłoś
pepik29 2011-11-02, 17:53
tylko czasem zeby znowu niebylo ze kaczynski kazal ladowac
Zgłoś
camoranesi 2011-11-02, 18:19
Teraz Polacy mieli powody żeby klaskać
Zgłoś
.................. 2011-11-02, 19:20

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów