Odpowiadając na mojego posta:
1. Zapisz na kartce
2. Zapakuj w kopertę
3. Wsadź sobie w dupę.
Ponieważ i tak go nie przeczytam.
fajnie. czyli się nie dowiesz że jesteś ,,cenzura Anioła,,
jeśli jednak chcesz wiedzieć co myślę, na PW wyślij adres do wysyłki
wyciągnę list i nakleję znaczek, wyślę poleconym , do odbioru własnego
niech was jebie antykatole obrzezany buk wszechmogoncy,
a że ruskich tu jest w chuj, to apel,
oddajcie nasz samolot
czerwone, łyse cwele
Wstawaj bo się zesrałeś dzbanie
Operacja się nie udała i nasz bliski zmarł - "Cóż, Bóg działa niepojęty dla nas sposób, nieznane są wyroki Pańskie."
Wstawaj bo się zesrałeś dzbanie
chyba na to liczyły te wszystkie pojeby, włącznie
posraj więcej, to Sadol, a są tacy którzy dadzą ci piwka
kurde, jakbyście gimbo-ateiści wrzucali coś nowego...
Ja się śmieje ze wszystkiego i wszystkich - nawet z siebie
PS.
nie ma większej przyjemności niż wkurwianie debili
Zwłaszcza takich, którzy nie potrafią podejść z dystansem do nawet najchujowszego żartu i łapią spiny, jakby im matkę od najgorszych kurew wyzywali.
a to co katolicy maja wtedy skoczyc wpierdalać sie w państwo i zycie innych ludzi ?
Chyba wolę jednak nasz katoliban niż muslistan.
Pamiętaj kolego
Jesteście kurwa gimbo katolami bo wiarę narzucono wam pod przymusem gdy byliście pozbawieni możliwości samo stanowienia. Żaden z was nigdy nie czytał bibli. Żaden z was nie przyjął religii świadomie z własnej woli. Biegacie do kościółka bo babka każe i co somsiady powiedzo.
I wy pozbawione własnego zdania cepy śmiecie nas ateistów obrazac? Większość z nas została niewierzącymi z wlasnej woli. Przeciwstawilismy się zbiorowej halucynacji i głupocie.
Żaden z was debili nie wie nawet ze Bóg Żydów, chrześcijan i muzułmanów to ten sam bóg wymyślony przez pastuchow lazacych po jalowej pustyni.
Fakty są nieublagalne. Wiara w Europie zdycha. Jest mnóstwo krajów które uwolnily się od religijnej ciemnoty.
W Polsce też tak kiedyś będzie. Watykanska pasożyty dostaną kopa w dupe pod chuja i zostaną wyjebani do Watykanu.
Gimba katolom się dupy pozaciskały z oburzenia. Wyciągnie na wierzch braku logiki w ich religii tak bardzo ich boli. To znaczy że wasza wiara jest cienka jak dupa węża i chuja wierzycie. Zdajecie sobie sprawę że mamy rację ale nigdy się nie przyznacie bo musielibyscie się pogodzić z własnym sumieniem że całe życie zyliscie w kłamstwie i jesteście debilami wierzącym w trójkąt z okiem latający na jebanej chmurze.
Jesteście kurwa gimbo katolami bo wiarę narzucono wam pod przymusem gdy byliście pozbawieni możliwości samo stanowienia. Żaden z was nigdy nie czytał bibli. Żaden z was nie przyjął religii świadomie z własnej woli. Biegacie do kościółka bo babka każe i co somsiady powiedzo.
I wy pozbawione własnego zdania cepy śmiecie nas ateistów obrazac? Większość z nas została niewierzącymi z wlasnej woli. Przeciwstawilismy się zbiorowej halucynacji i głupocie.
Żaden z was debili nie wie nawet ze Bóg Żydów, chrześcijan i muzułmanów to ten sam bóg wymyślony przez pastuchow lazacych po jalowej pustyni.
Fakty są nieublagalne. Wiara w Europie zdycha. Jest mnóstwo krajów które uwolnily się od religijnej ciemnoty.
W Polsce też tak kiedyś będzie. Watykanska pasożyty dostaną kopa w dupe pod chuja i zostaną wyjebani do Watykanu.
ja nie pierdolę, ale referat
chyba mocno pierdolnąłeś się w głowę o futrynę, albo ktoś ci zajebał deską w pusty mózg