📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jesrt kampania Palikota ;]
zwieh0072 napisał/a:
Pi******na mafia kazdego bym ubil...
P.S. kurwa jeszcze darmowe piwo przypadkiem dostał.
M@peT napisał/a:
P.S. kurwa jeszcze darmowe piwo przypadkiem dostał.
Przynajmniej ma niewiele wspólnego z Schleswig-Holstein.
Lnkk napisał/a:
Przynajmniej ma niewiele wspólnego z Schleswig-Holstein.
no tak, jeszcze na dno nie poszedł
Pener666 napisał/a:
zwieh0072 napisał/a:
Pi******na
pikantna?
p* c*** c* t* g******?
Penerku, może szczęścia w kole fortuny poszukaj. Testy do koła fortuny już wypełniałeś?
macie dzieciaczki, celulozę wpierdolcie...
Jebane spasłe chuje w koloratkach! Nawet jak to jest kampania wyborcza jebanego spasłego chuja, bez koloratki (Palącego Kota) to i tak daję piwo!
mcmt napisał/a:
Penerku, może szczęścia w kole fortuny poszukaj. Testy do koła fortuny już wypełniałeś?
to jeszcze istnieje?
camoranesi napisał/a:
po chuj ci te gwiazdki?
Wygrałem??
wygrałeś worek kartofli i jeden dzień na planie klanu
Ja się zastanawiam czemu Palikot ma tyle głosów. Facet jeszcze niedawno popierał (inaczej by nie dawał im kasy) katolicką, bądź co bądź, "Frondę", a teraz nagle wielki antyklerykał. Jeśli ktoś zmienia poglądy na czas kampanii, to tylko idiota na niego zagłosuje.
zejfi napisał/a:
Ja się zastanawiam czemu Palikot ma tyle głosów. Facet jeszcze niedawno popierał (inaczej by nie dawał im kasy) katolicką, bądź co bądź, "Frondę", a teraz nagle wielki antyklerykał. Jeśli ktoś zmienia poglądy na czas kampanii, to tylko idiota na niego zagłosuje.
Idiotą to jesteś ty! Bo ty dalej pujdziesz głosować na tych, którzy od lat cie dymają w dupe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów