Własnym ciałem zasłonił dziecko .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie kurwa rozumiem. Samochod w nich przypierdolil, ale sadzac po ujeciu on trzymal dziecko na rekach przed wypadkiem, musial trzymac, bo watpie, iz mlodego tak szybko wyjalby z wozka, a jak wozek, to i mlody chodzic nie potrafil zapewne, wiec blyskawiczne podniesienie do gory tez nie wchodzi w gre. Nie ujmujac niczego odwadze tego pana, mial to dziecko puscic i spierdalac? Mimo mojego podziwu dla niego, moim zdaniem news jednak troche podkolorowany odnosnie tego "bohaterstwa".
Też mi uratował dzieciaka... rykoszetem poszedł, a że końcowa poza wyszła a'la Super Bohater to teraz mu schlebiają. Pomyslał ze uratuje dzieciaka podczas jak samochód go jebnął w ok 0,5 sek i to od tyłu... We wszystko wierzycie co napiszą pod tytułem filmiku?
e, nie opłacało się
Gawith napisał/a:
zrobisz mu laske i masz wyjebane ;d
Sądząc po stylu pisania, to wyjebany to ty jesteś. Przez murzyna do tego.
@rzelpy: Nie spinaj się tak mistrzu bo popuścisz. Witamy na ciemnej stronie humoru bo widzę, że Pan dziewica jeszcze.
Samochód przerwał próbę gwałtu na dziecku...
I kto tu jest bohater.
I kto tu jest bohater.
@gay
Skoro Ty lubisz dawać pluć sobie w twarz to nie znaczy, że każdy jest taki "miętki".
@edit
miało być @hay, ale jakoś tak wyszło
Skoro Ty lubisz dawać pluć sobie w twarz to nie znaczy, że każdy jest taki "miętki".
@edit
miało być @hay, ale jakoś tak wyszło
@up - ta, nie żyje, wywiad z końca filmiku przeprowadzili z nim kiedyś na wszelki wypadek, gdyby czasem uratował dzieciaka w wypadku.
trzelpy napisał/a:
jakby uratował tak moje dziecko, to ja bym nie wiedział do końca życia jak mu sie odpłacić
pytanie co on by robił tam z twoim dzieckiem na rekach
było to 10 razy na discovery pokazywane
typ trzymał dzieciaka jak samochód na nich jechał to tylko się odwróci. bohaterzyna z przypadku
i chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów