18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
🔥 Płyną inżyniery - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sesek 2013-05-04, 23:00 2
skurwysyny jebane !!
Zgłoś
ściwanek 2013-05-04, 23:02 11
"Zastosowali wobec niej środek bezpośredniego zatrzymania w celu dobra dla dwóch stron". To ja się kurwa grzecznie pytam, Gdzie ? Czy powalenie Kobiety na ziemie z psem to wg. nich jest odpowiednie zachowanie? To co będzie jak zobaczą "menela" na ławce? Zastrzelą go? Bo może w nich rzucić puszką z piwem i strażnik może dostać uszczerbku na zdrowiu? Japierdole chore przepisy, chory Kraj!! Kurwa gdzie ja żyję.
Zgłoś
f................n 2013-05-04, 23:04 12
A ja się zastanawiam, na jaki chuj nam formacja mundurowa, złożona z odpadków, które nie załapały się do Policji. No kurwa mać, jak widzę tego typu "interwencje" (nie)dzielnych strażników miejskich, zajmujących się pierdołami i do tego starających się udowodnić Bogu ducha winnej lasce, że mają "władzę", to mówiąc kolokwialnie, chuj mnie strzela. Utrzymujmy dalej tą miernotę od wypisywania mandatów i zakładania blokad, jeszcze furiatom broń do ręki najlepiej dajmy ....
Zgłoś
C................w 2013-05-04, 23:06 2
Może na polecenie "Proszę założyć na psa smycz." klientka przyczepiła smycz do tego kolesia
Zgłoś
C................s 2013-05-04, 23:10
Gdzieś widziałem cały film z akcji, babka kilka razy olała wezwania "strażników" i sobie szła za co została poskładana. Imię i nazwisko pana "strażnika" powinno być udostępnione chociaż mężowi zatrzymanej, a sam funkcjonariusz wyrzucony z pracy.
Zgłoś
C................l 2013-05-04, 23:10 2
Kurwa co tu badać. Wypierdolić chuja i wpierdol spuścić.
Zgłoś
D................0 2013-05-04, 23:11
Ja pierdolę, co za kraj trzymają takich jebanych pasożytów, zamiast zrobić więcej dzielnicowych. Media też nie lepsze, wszystko zajebane z zachodu, np programy typu you can dance i inne jebane gówna. Prawie zero polskich produkcji, bo to ciemnogród, siara i zacofanie?? PIERDOLCIE SIĘ JEBANE MEDIA, to nie jest Polska, ona została rozebrana mentalnie. CO ZA POPIERDOLONY SYSTEM rządzi tym pięknym krajem, brak mi już na prawdę słów. Sami sobie podpierdalamy kłody pod nogi zamiast sobie pomagać. To samo np z zakładami azotowymi w Tarnowie, jebane postkomuchy chcą sprzedać je Rosjanom. Tylko wypierdalać za granicę, póki ta Unia się nie rozkurwi, jak każdy opiekuńczy, socjalistyczny kraj/system.
Zgłoś
C................l 2013-05-04, 23:14 2
To mnie utwierdza w przekonaniu, że do straży miejskiej biorą idiotów, którzy się do niczego innego nie nadają. Oni są jak urzędnicy. Tępe skurwysyny. Powinien być test iq to by przesiało tych poniżej 70.

Chociaż muszę powiedzieć, że w moim mieście Strażnikom nie ma co zarzucić, ale to dlatego że większość to byli policjanci, którzy poszli na emeryturę i dorabiają sobie w podobnej, ale mniej niebezpiecznej pracy.
Zgłoś
x 2013-05-04, 23:27 50
Zgłoś
t................r 2013-05-04, 23:31 3
jak sie skurwole wożą w 1:33...kamere zobaczyli...;/
Zgłoś
PostScriptum 2013-05-04, 23:32
Ten pies sie teleportował czy co?
Zgłoś
Lestadeiro 2013-05-04, 23:37
Gdyby pieniądze jakie marnuje się w tym kraju przeznaczać na nowe etaty w policji i lepsze szkolenie tychże to ten kraj miałby szanse być krajem bezpiecznym. Dobrze byłoby też zmienić prawo n takie, które drobne 'występki' traktuje dotkliwie, ale nie tak żeby mieć najebane w papiery. Ziomek rozwalił szybę na przystanku, dostał grzywnę 2000 zł i 120 godzin społecznych, przy czym połowę mu darowali. Jakby dostał trochę więcej godzin i wszystkie odpracował to na drugi raz dwa razy się zastanowi, czy warto taką szybę rozjebać. W papierach czysto, w świadomości zapala się czerwona lampka. Wszystko jest okej. Natomiast coś takiego jak browar w plenerze powinno być dozwolone, a jeśli nie, to policjant powinien pogrozić palcem a tylko w przypadku osoby ewidentnie nachlanej albo agresywnej mandat, suka, izba choćby wypił pół piwa.
Zgłoś
ooip 2013-05-04, 23:52
kurwy jebane.siedza w tej gejowskiej strazy po znajomosci nic soba nie reprezentuja.w szkole napewno wpierdol dostawali a teraz niby oni tacy mocni.ciekawe czemu nikt ich nie lubi.wjebał babie i ona ma przejebane.piekny kraj piekny
Zgłoś
Pioo 2013-05-05, 0:01 1
1:33 tego po prawej to chyba pod pachami odparzyło
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-05-05, 0:05 10
Tak sobie myśle, że gdyby taki człowiek rzucił tak moją matką, też wpierałby mi że to środek przymusu. Łeb skurwielowi ukręcić za wyżywanie się na bezbronnej kobicie. Co ona mu mogła zrobić? Jeśli jebnał nią o glebe za psa, to ktoś również powinien jebnąc o glebe nim. I to tak, żeby mu się gwiazdki pojawiły. Jeszcze chcieli móc nosić broń palną przy sobie, kompletnie by im już odjebało od nadmiaru władzy i by się dopiero zaczęło. Ale jak na osiedlu huczy z 5-10 chłopaków to kurwa nie są tacy mocni żeby podjechać i ich jebnąć na glebe. Mówię od razu z własnego doświadczenia- SM to największa zgraja ludzi tępych i z masą kompleksów, z policjantami idzie się jeszcze dogadać. Do dzisiaj pamiętam jak mi w Głuchołazach wyskoczyl komendant (KOMENDANT!!) SM i zaczął do mnie kurwować i wyzywać, że jak chuju jeszcze raz staniesz na awaryjnych gdzieś tam to Ci wjebie taki mandat, że się zesrasz. Jak zapytałem o imie i nazwisko kazał mi spierdalać, zmiękła mu rura jak zajechałem do jego siedziby dwie ulice dalej i zażądałem rozmowy z jego przełożonym. Powiedziałem, że w busie jest rejestrator i mam każde jego słowo na taśmie i nie popuszcze mu tego, bo owszem, czasem staje jak nie wypada, ale na boga nie róbmy tutaj problemu typu smoleńsk. Oczywiście jego zwierchnika nie było, był na urlopie i mogłem zostawić jedynie pisemną formę zażalenia. Miał facet pecha, bo jakieś 2 tygodnie później przyszła paczka do tego buca, wszedłem do recepcji i powiedziałem że przesyłke musi odebrać osobiście we Wrocławiu w magazynie, bo są jakieś problemy z paczką. Jakiż był milutki żebym mu to przywiózł, nawet chciał do nysy przyjechać specjalnie żeby ją odebrać. Okazało się, że były to druczki do wypisywania mandatów, a z paczką zwlekałem prawie 2 miesiące dopóki dyspozytornia nie zaczęła wypytywać o co chodzi. I tak zostawiłem ją trzy sklepy obok, zadzwoniłem i powiedzialem że mam mega ważny odbiór i nie zdąże. Chamstwa i buractwa nie zniosę, więc załatwiłem go z głową. Jeśli tak zachowywał się komendant, to jak zachowują się jego podwładni?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem