18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
...przed strasznymi faszystami!

Brawurowa ucieczka :

A tu dzielni policjanci "dochodzą":

Cytat:

Mecenas Łukasz Moczydłowski na swoim profilu na Fb poinformował właśnie, że:
Byłem dziś na komisariacie na Wilczej na czynnościach z udziałem jednego z dwóch chłopaków, którzy wczoraj uciekali policji na placu Zbawiciela. Temu prawie się wczoraj udało – z kajdankami z tyłu na rękach zwiał z placu w Mokotowską i złapali go dopiero za znajdującym się tam liceum. Miły, sympatyczny, kontaktowy chłopak – licealista 17 lat - i co ciekawe nie pęka - spokojnie czeka na poniedziałkową rozprawę. Mieliśmy trochę czasu aby spokojnie porozmawiać – kazał powiadomić swoją dziewczynę i na pytanie jak tam było na dołku powiedział, że w porządku i że … dziś niedziela - prosił więc o Pismo Święte ale mu nie dali … Trzymajcie za niego jutro kciuki! Mam nadzieję że go wyciągniemy!!!!

Śmiać się czy płakać?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brzydkii 2014-04-14, 10:40 30
Kretyni skończeni...najpierw debile pierdolicie, że młodzież zamiast pieprzyć w internetach powinna wyjść na ulicę i się pozbyć pedałów i rządu. Kiedy jest taka akcja i co najgorsze brutalnie usunięta przez policje, mimo konstytucyjnego prawa do takiego zgromadzenia, to pochwalacie niebieskich. Nigdy nie miałem problemów z policją, ale to jest czyste skurwysyństwo.

I chuj Wam w dupe pozerzy, bo gdy rząd będzie odbierał nam powoli kolejne prawa to będziecie przed komputerkiem siedzieć i pochwalać psiaki za to, że z gracją pałują młodych ludzi chcących wolności i normalności.
Zgłoś
lartex 2014-04-14, 10:47 2
biedny świętoszek chciał Pismo Święte, ale mu nie dali... szok i niedowierzanie jak można człowieka traktować w tak bestialski sposób
Zgłoś
Nefario 2014-04-14, 10:48 14
No cóż. Tego się można było spodziewać 3/4 plebsu mocne w gębie tylko na internetach. Taaak! Obalmy Tuska! Obalmy! Ale jak ktoś na ulicę wychodzi to strach się w oczkach pojawia, że ktoś działa, że ktoś ma odwagę, że ktoś jest lepszy bo kupa mu się w majtach nie pojawia na widok policji. Może i tęcza to gówno, temat zastępczy ale prawda jest taka, że od lat nikt nie miał odwagi postawić się tak stanowczo systemowi. Nie widzicie tego? Na ulicach pojawiają się ludzie, którzy nie mają strachu w oczach, którzy twardo trzymają się swoich wartości i będą zmieniać ten kraju. Ja jestem pełen dumy
Zgłoś
Kozar 2014-04-14, 10:50
Wystarczy trochę rusztowania i krepiny żeby pedały-debile i antypedały-debile miały się o co bić - obie grupy to przykład polaczków (nie mylić z Polakami).
Zgłoś
darnok99 2014-04-14, 11:27
kwasq napisał/a:

Przytoczę tutaj co napisał Pan Cezary Pazura na swoim fb
"Tęcza, czy kość niezgody???

Pozwólcie mi zrozumieć świat, bo ja go chyba już nie kumam!
Na Placu Zbawiciela w Wwie miały się rozpocząć prace renowatorskie słynnej tęczy, która to z kształtu samego ma ŁĄCZYĆ dwa skrajne brzegi. Niestety prace się nie rozpoczęły, bo grupa osób , którzy na ten symbol w tym miejscu się nie zgadza, nie dopuściła do rozpoczęcia prac. Były okrzyki, przepychanki, nawet zatrzymano dwadzieścia kilka osób. Bo oni sobie tej tęczy nie życzą! Wniosek: są tacy , którzy sobie życzą i są tacy którzy sobie nie życzą. Pytanie: dlaczego jedni są pałowani przez Policję i zatrzymywani , a inni nie? Czy to znaczy, że ja muszę się w przyszłości godzić na WSZYSTKO na co się inni zgadzają, czy będę miał prawo mieć swoje zdanie? Czy nie przypłacę tego zdrowiem i więzieniem? Szczerze mówiąc, to ta tęcza powiewa mi luźnym żaglem, choć z drugiej strony zamiast łączyć dzieli? Straciła swoje pierwotne znaczenie. Być może dlatego, że jako symbol została sobie przywłaszczona przez jedną grupę przeciw innej? A symbole są żywe w ludzkiej świadomości jak cholera! Przekonał się o tym niedawno jeden z wybrańców narodu, który rzekomo witał się z niemieckimi celnikami symbolem "heil hitler", zapożyczonym ewidentnie od "ave cezar". Zaczynam "odjeżdżać" i chyba się trochę bać... Bo przecież nasza Konstytucja zapewnia WSZYSTKIM te sama prawa do wyrażania siebie. A nie tylko niektórym! Ciekawe kim ja się okażę dla "niektórych" po ukazaniu się tego wpisu? Przejrzę się pewnie znowu w krzywym zwierciadle naszego ukochanego polskiego piekiełka. Ale cóż... Zaczyna się Wielki Tydzień i może fajną pokutę zgotują mi moi Bliźni. (Rana po bliźnim szybko się zabliźni.). Zbudujcie dla tęczy Plac Tęczy w Warszawie. To naprawdę kawał miasta. Dla ŚWIĘTEGO SPOKOJU niech Plac Zbawiciela zostanie Zbawiciela.
...i żyli długo i szczęśliwie....
Wujek Czarek:)))"

Coś w tym K... jest że jest jakaś pie.... "normalność" i musimy się jej przestrzegać i władza napierdziela tych którzy wyrażają swoją, inną niż jedyna słuszna, opinię.

widzisz różnica polega na tym, że opinia narodowców tyczy się cudzych opinii i polega na tym, żeby wszystkich tych innych opinii zakazać(Twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się moja). Jakby rn zorganizował manifestację jak należy a nie pieprzył głupoty o "spontanicznej reakcji" którą zapowiadali od dawna to i policja nie miała by nic przeciwko temu, żeby sobie stali i manifestowali. Ale wtedy nie byliby uciskani przez władzę i każdy miałby ich w dupie:)
Zgłoś
TheRev 2014-04-14, 11:30
W sumie trochę spierdolili sprawę bo teraz tęcza jest chroniona przez jakąś siatkę i policjantów którzy pilnują tego gówna 24 godziny na dobę. W efekcie podatnicy zapłacą pewnie 2 razy tyle niż za samo jej wybudowanie. A narodowcy zamiast skupić się na wyborach to ganiają się z policjantami. I chyba dlatego wolę Korwina który też potępia ich zachowanie a widać, że zależy mu na tych wyborach.
Zgłoś
justineuh 2014-04-14, 13:51 2
I własnie takim gównem, jak ta zasrana tęcza, zajmuje się nasz rząd i społeczeństwo. Zamiast dawać choć trochę radości (z naszych pieniędzy) biednym dzieciakom z domów dziecka, to MY jesteśmy zmuszani do tolerowania tych dziurawych pedałów... Brawo, kurwa, brawo!
Zgłoś
defcon1 2014-04-14, 23:01 1
Państwo już nie tylko mówi ci czego masz się uczyć, kiedy się szczepić, itd.
Państwo teraz już nawet wie co masz myśleć, i o jacyśmy szczęśliwi, że łaskawie nam państwo tę tajemnicę zdradza. Dobrze, że jest TVN i Wyborcza, bo już dawno by mi się chyba system zawiesił. Budziłbym się rano i miał wątpliwości, a tak to bez zapisywania pamiętam: kochać wszystko co inne, co nie nasze, co nowe i "postępowe", nienawidzić wszystkiego co polskie, co tradycyjne, co "zaściankowe" i "zacofane".

Najdoskonalsze zniewolenie jest wtedy, kiedy niewolnik nawet nie jest świadom swego niewolnictwa.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem