Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cycek i rów Mariana.
Mimo wszystko piwo się nie należy, gdyż jest to zwyczajnie obrzydliwe

k🤬ha a nie prościej umyć włosy raz na jakis czas zamiast chować je i wypacać pod peruką?
Jakby moje babsko miało takie cycki, to bym jej wrzucił toster do wanny jak się kąpie.
trytodie napisał/a:
Racja, podajcie mnie do sądu ale ten cycek i to dupsko są zbyt paskudne aby na piwo zasłużyć.Cycek i rów Mariana.
Rozważałam danie piwa za nogi tej drugiej, ale że do tych nóg doczepione są ohydne stopy —a nad nimi jest obrzydliwy ryj — piwa też nie ma.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
To nie cycek, to wymię. Trzeba nauczyć się rozróżniać ludzi od zwierząt. Cycki mają kobiety ludzkie. Nie można propagować zoofilii, pedofilii ani innej filii bo to nienaturalne, niegodne i nieludzkie.
cycek? Ty chyba cycka w życiu nie widziałeś... to jest worek z piachem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie