📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zajebisty klub ; )
Sądząc po 'trybunach' mogą się tam odbywać mecze 4-ligowej, amatorskiej piłki halowej.
mają lepszą kondycję od Pudziana ;p
Muzyka jak w Mortal Kombat, brakuje jeszcze pasków z życiem i fatality.
Ciekawe ile litrów wódki wypili....
Ale jakie zaprawione spirytusem organizmy! Okładać się 3 minuty to nie to co hamerykańskie jedno strzały + sędzia w gumiakach wymiata
Pierwszy kawałek to Rex The Dog - I Can See You, Can You See Me?, a drugi to jakiś murzyński szit, nie znaju
Powiedzcie mi jak obniżyć poziom basu w tym filmie bo kurwa już żaden sprzęt nie daje z tą muzą rady...
świetny club! czy to nie przypadkiem czekolada?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów