📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Przestępstwa popełnione przez Ukraińców w Polsce
- teraz popularne
🔥
Akrobatka
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Chuj z Palikotem ale komu tam zabrakło kultury, Palikotowi, który powiedział, że wysłucha jego słów po wykładzie czy tam przemówieniu, czy temu kolesiowi, który wjebał mu się w sam środek wypowiedzi (tak wnioskuje, jak jestem w błędzie to sory) i później jeszcze próbował posprzątać burdel na sali, który sam zrobił?
Jak ja idę na jakieś większe spotkanie, na którym ktoś będzie o czymś mówił, czy to o polityce, czy o masturbacji, nie ważne, nie wpierdalam się wykładowcy/mówcy w sam środek wypowiedzi bo wiem, że to zajebiście przeszkadza, kultura powinna być z jednej i drugiej strony, nawet jeśli pierdoli jak potłuczony, ale w tym wypadku wystarczy wyjść bez słowa...
Jak ja idę na jakieś większe spotkanie, na którym ktoś będzie o czymś mówił, czy to o polityce, czy o masturbacji, nie ważne, nie wpierdalam się wykładowcy/mówcy w sam środek wypowiedzi bo wiem, że to zajebiście przeszkadza, kultura powinna być z jednej i drugiej strony, nawet jeśli pierdoli jak potłuczony, ale w tym wypadku wystarczy wyjść bez słowa...
Kurwa mać, a już miałem taką wielką nadzieję, że palikota leją
Jestem za legalizacją marihuany chociaż jej nie palę. Jestem katolikiem ale nie wierzę w księży i instytucję kościoła. Chcę oddzielenia Państwa od kościoła. Nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Mam ich w dupie. Na PiS nigdy nie zagłosuję a Platforma mnie rozczarowała. Głosuję na Palikota i głęboko w pompie mam co trolle na ten temat myślą.
,,Nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Mam ich w dupie." - Uj wyjątkowo nietrafne określenie
dwakilo napisał/a:
Nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Mam ich w dupie.
W takim razie rzeczywiście musisz nie mieć nic przeciwko nim, zdecydowanie
SkoQ napisał/a:
,,Nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Mam ich w dupie." - Uj wyjątkowo nietrafne określenie
hehe punkt dla ciebie
MajcherNR napisał/a:
W takim razie rzeczywiście musisz nie mieć nic przeciwko nim, zdecydowanie
i dla ciebie też
Co za skurwiałe bydło...gdzie się podziali ci imbecyle którzy głosowali na Ruch Zaparcia, no pytam się gdzie? Swoją drogą teraz wszyscy anty spalony kot, a parę lat temu jak błaznował dla PO tępo cieszyliście się jak obrażał PiS. POlactwo robactwo
Ja pierdolę, filmik dotyczył jedynie szarpaniny a ci znowu o polityce. Na onecie sobie piszcie komentarze, tam pod każdym bez mała artykułem można znaleźć polityczny bełkot...
a ja sie pytam co ten palikot zrobil procz tego ze sie dopchal do koryta ?????????
To jest wręcz żałosne. Przeciwnicy Palikota reprezentują poziom głowonogów. Rzucacie mięsem, sloganami, przyklaskujecie zwykłemu chamstwu. Nikt z was nawet nie raczył zagłębić się w to co proponuje Ruch Palikota. Potraficie tylko mówić o trawce i homoseksualizmie ( co ciekawe dowiedzione jest, że największymi homofobami są krypto geje). Facet od początku nie wziął złotówki za swój udział w polityce, poświęcił dużą część majątku, by osiągnąć sukces. W rok zbudował formację, która zdobyła 10% w wyborach, zaproponował realne zmiany i ustawy. Nie mówi nie bo nie, tylko tworzy realna alternatywę, wspiera dobre projekty rządu i krytykuje złe.
Proponuje kadencyjność funkcji politycznych, by nie było, że ktoś jest politykiem całe życie. Wskazuje jako jedyny z polityków sposoby naprawy finansów publicznych, wskazuje skąd wziąć konkretne środki na realizację tych celów. Jest jedynym merytorycznym politykiem, skupia się na rozwiązaniach praktycznych a nie na ideologicznych. Zapoznajcie się z czymś zanim zaczniecie to krytykować, inaczej stajecie się niewykształconą ciemną i agresywną masą, w dodatku co widać po tych awanturnikach często jesteście zwykłymi sfrustrowanymi alkoholikami.
A wy katomatołki potraficie jedynie pieprzyć farmazony i biegać po rozgrzeszenie do księdza.
Macie pretensje do ateistów, że piekło, że masoni. Pamiętajcie, że nas ateistów nikt nie rozgrzesza po kątach, my bierzemy odpowiedzialność za swoje słowa i czyny. A wy ? Wam i tak bóg wybaczy...
Proponuje kadencyjność funkcji politycznych, by nie było, że ktoś jest politykiem całe życie. Wskazuje jako jedyny z polityków sposoby naprawy finansów publicznych, wskazuje skąd wziąć konkretne środki na realizację tych celów. Jest jedynym merytorycznym politykiem, skupia się na rozwiązaniach praktycznych a nie na ideologicznych. Zapoznajcie się z czymś zanim zaczniecie to krytykować, inaczej stajecie się niewykształconą ciemną i agresywną masą, w dodatku co widać po tych awanturnikach często jesteście zwykłymi sfrustrowanymi alkoholikami.
A wy katomatołki potraficie jedynie pieprzyć farmazony i biegać po rozgrzeszenie do księdza.
Macie pretensje do ateistów, że piekło, że masoni. Pamiętajcie, że nas ateistów nikt nie rozgrzesza po kątach, my bierzemy odpowiedzialność za swoje słowa i czyny. A wy ? Wam i tak bóg wybaczy...
@trippers - dokładnie. W ogóle jak słucham tekstów typu "Tusk kontroluje Palikota" to się zastanawiam gdzie wyjechała cała polska inteligencja. Chyba musiałby mu chip w głowę wsadzić albo jakieś magiczne zaklęcie rzucić bo Paliot jest dużo bogatszym człowiekiem niż Tusk. W ogóle bardzo inteligentny i obrotny z niego facet który dorobił się nie na "układzich" jak debile by tego chcieli, a uczciwie pracując. Gdyby mu dać szansę, to myślę że rozkręcił by ten kraj, tak jak niejedną firmę wcześniej. A że parę lat temu miał inne poglądy niż teraz, to rzeczywiście dziwne. Co wam się wydaje, że każdy człowiek jest tak jak wy, skończonym debilem ślepo zapatrzonym w to co wierzy i nigdy tego nie konfrontuje z rzeczywistością? Tak się właśnie zachowuje człowiek inteligentny, zmienia poglądy jak zauważy, że nie są do końca sensowne, albo mu ktoś to wytłumaczy.
Dokładnie, ale wspominając o jego osiągnięciach biznesowych zaraz znajdzie się paru nieudaczników i frustratów, którzy stwierdzą, że ukradł, przekręcił i w ogóle najlepiej by było jak reszta polityków, żeby siedział w długach i wieku 50+ dopiero spłacał mieszkanie. Swoją drogą to zastanawiające, jak Polacy nauczyli się wybierać jako swoich reprezentantów (którzy mają za zadanie kierować 38mln krajem) samych nieudaczników i biedaków w długach, ba uznaje się to powszechnie za atut! Gdyby tak zarządzać firmą, już dawno by upadła, swoją drogą to może tłumaczyć czemu ciągle jesteśmy jednym z biedniejszych narodów.
Palikot odkąd jest w polityce non stop był prześwietlany, przez wszelkie możliwe komisje i służby, w tym CBA, które do niego sympatią nie pałają i nigdy nic nie wykryto. NIGDY. 5 lat badali jego zbiórki na kampanie, 2 lata kolejne śledztwa i zawsze był oczyszczany ze wszystkich podejrzeń! Nic nie dociera do wypranych mózgów, bo my jesteśmy tam gdzie stało ZOMO....
Palikot odkąd jest w polityce non stop był prześwietlany, przez wszelkie możliwe komisje i służby, w tym CBA, które do niego sympatią nie pałają i nigdy nic nie wykryto. NIGDY. 5 lat badali jego zbiórki na kampanie, 2 lata kolejne śledztwa i zawsze był oczyszczany ze wszystkich podejrzeń! Nic nie dociera do wypranych mózgów, bo my jesteśmy tam gdzie stało ZOMO....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów