📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
adrianjegerpl napisał/a:
Jak zwykle winien czarny człowiek.
Czarny i człowiek to słowa które wzajemnie się wykluczają.
Ból dupy macie za opis, jednak chyba sobie nie zdajecie sprawy, że gdyby opisu zabrakło, to zaraz jakiś moderator by to usunął.
A co do filmiku, to dres miotał rurkiem jak szatan, więc piwko się należy!
A co do filmiku, to dres miotał rurkiem jak szatan, więc piwko się należy!
wszyscy up
a wg mnie pierdolicie, biały powinien dostać z partyzanta na ryj. Walka była skończona, tamten miał dość, nawet trzeci wkraczał żeby przerwać a ten mimo to mu zajebał. Do piachu.
a wg mnie pierdolicie, biały powinien dostać z partyzanta na ryj. Walka była skończona, tamten miał dość, nawet trzeci wkraczał żeby przerwać a ten mimo to mu zajebał. Do piachu.
@Hetmanie
Walka się toczy póki jeden polegnie i nie wstanie lub się nie podda. Rurek nie zrobił żadnej z tych rzeczy i podejrzewam, że po główce plątała mu się myśl, że gdy tamten się odwróci i zacznie odchodzić, wówczas zajebie mu z tak zwanego partyzanta. A za wpierdalanie się między wódkę a zakąskę w trakcie 1vs1 należy się wpierdol metalowym drągiem.
Walka się toczy póki jeden polegnie i nie wstanie lub się nie podda. Rurek nie zrobił żadnej z tych rzeczy i podejrzewam, że po główce plątała mu się myśl, że gdy tamten się odwróci i zacznie odchodzić, wówczas zajebie mu z tak zwanego partyzanta. A za wpierdalanie się między wódkę a zakąskę w trakcie 1vs1 należy się wpierdol metalowym drągiem.
@ocwpzw
no może i masz rację, ale koleś zajebał mu gonga w momencie jego odwróconej uwagi i na tym mógłby poprzestać, jednak jeszcze podszedł i mu jebnął cepa, to nie było ok. Chodzi mi o niekonsekwencję użyszkodników sadola, jak czarny tak zrobi to już jebana małpa i w ogóle, ale jak biały to tam przymkniemy oko. Zaznaczam, że niezależnie od koloru skóry wg mnie takie zachowanie jest karygodne
no może i masz rację, ale koleś zajebał mu gonga w momencie jego odwróconej uwagi i na tym mógłby poprzestać, jednak jeszcze podszedł i mu jebnął cepa, to nie było ok. Chodzi mi o niekonsekwencję użyszkodników sadola, jak czarny tak zrobi to już jebana małpa i w ogóle, ale jak biały to tam przymkniemy oko. Zaznaczam, że niezależnie od koloru skóry wg mnie takie zachowanie jest karygodne
Zajebał może faktycznie mało honorowo, ale tak jak mówiłem; wóz albo przewóz, albo się napierdala albo poddaje. A gość niby się wycofuje, niby coś tam a wygląda tak jakby czekał na pomoc swoich kumpli. Nigdy nie wiadomo przy takich bójkach, jakiś czarnuch zaczął się wpierdalać, więc gość chciał zgasić swojego oponenta jednym szybkim, nie udało się to poprawił butem zapewne celowanym na ryj, ale też nie trafił. To tamten jest pizda, że nie postawił sprawy jasno.
Powinna dostać czarną kartkę
Cytat:
film przedstawia bójkę, krzyki i wrzaski
myślę sobie...pewno czarnuszki! ...chwilkę później, jea! zgadłem
...so fucking simple
maxiq napisał/a:
film przedstawia jak jest bita młoda dziewczyna na boisku podczas gry w piłkę nożną
Napisałeś to kurwa jakbyś sam był bity kiedyś.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów