📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czarnoskóre osobniki...
jak czytam te komentarze niektóre to stwierdzam dużą migrację ludzi z pudelka kozaczka czy innego przesłodkiego badziewia, słuchajcie a raczej czytajcie pizdeczki robione za 5 szósta rano miękkim hujem to jest Sadistic a nie jakieś pocukrowane gówno czyli portal dla ludzi z nieco innym poczuciem odbioru tego świata, obrońców praw zwierząt i ludzi uprasza się o wyłączenie komputera i pójście spać!
to jest sadistic do kurwy nędzy
to jest sadistic do kurwy nędzy
Andrev-widzę ze twardy jestes ale tylko w pisaniu
Te czarne gówno powinno się wziąć za pracę, a nie kozakują. Tak naprawdę to wożą się jakby byli u siebie, a nie pamiętają już, że Portugalczycy i Hiszpanie zwieźli ich wczesnych przodków do Stanów Zjednoczonych do niewolniczej pracy, za kubek wody dziennie. Pozdrawiam murzynów-hejterów.
Rasiści kto to widział...by czarne panowały nad białą.....podszedłbym wyjebał...niech zna swoje miejsce w klatce...
Andrev, Sadistic nie zmodyfikował w żaden sposób mojego poczucia wartości, ale jeśli Twój się zmienił to skonsultuj się z lekarzem specjalistą, ośrodek wypoczynkowy dla takich jak Ty w Garwolinie już czeka
kto wypuścił te zwierzęta z klatki? gdzie kaganiec? czy ktoś za to odpowie?
tutaj przydało by się SS
jak dla mnie jedna wielka ściema!!!
Ani razu nie usłyszałem głupawego śmiechu, oraz "holy shit" i "daaaaam"
Ani razu nie usłyszałem głupawego śmiechu, oraz "holy shit" i "daaaaam"
@a ja wiem???
Do dupy chyba
Do dupy chyba
widze ze powiększa się populacja kozaków, których myślą przewodnią jest "kobiet sie nie bije ale jebnąłbym". Nie ma chyba większej porażki w zyciu męzczyzny jak podniesienie na kobiety ręki. I kazdy z was dobrze o tym wie. Po chuj więc takie posty? Czemu nie reagujecie jak na ulicy podbiega 3 cwaniaczków i biją jednego bezbronnego chłopaka za pare złotych? Czemu wtedy nie podejdziecie i nie jebniecie? Odpowiedz jest prosta.. Bo facet ma siłe i wam przypieprzy tak ze nie będziecie wiedzieli gdzie ziemia a gdzie niebo. Kobieta słaba to sie nie obroni. Takie moje zdanie na wasz temat.
"Zobacz co to zarcie robi Ci z mozgu! To tylko kawaleczek pierdolonego ziemniaka, a Ty zachowujesz sie jakbym krzywdzil Twoja matke!"
te dwie tempe szmaty dla mnie nie sa kobietami, nie sa nawet ludzmi, wiec kazdemu kto by im jebnal przybil bym piatke i postawil Happy Meal'a.
te dwie tempe szmaty dla mnie nie sa kobietami, nie sa nawet ludzmi, wiec kazdemu kto by im jebnal przybil bym piatke i postawil Happy Meal'a.
jakies kurwa scierwa w chuj ja pierdole ... nagralem sobie chwilke jak kurwa malpy uciekly z klatki i odzywam sie "albo przestaniecie albo wam wypierdole sprobuj ja walnac jeszcze raz" <leci cios od malpy> wylaczam kamere podchodze jeb kurwa z sierpa jedna szmate druga szmate to samo i kurwa pozamiatane , a nie sie pierdola ... co boja sie ze kurwa dostana wpierdol od jej "ziomali" ktorzy zbieraja banany kurwa ? co za problem odszukujesz szmate ze swoimi kolegami robisz masowy gwalt zaszywasz pizde i dupe ucinasz cyce i zawozisz kurwe w worku na smieci pod jej domowy adres ... takie kurwa trudne ? jeszcze bonusik kurwa wypalanie oczu i lamanie rak ja nie wiem ludzie kurwa nie maja mozgow chyba
@ kilus mialem ci odpisac ale jestes za glupi i takbys tego nie zrozumial obejrzyj filmik jeszcze raz. natepny, ..., n-ty moze wtedy bedziesz wiedzial o co mi chodzi (mala podpowiedz zobacz co robi ta dziewczyna co lezy) .... jezeli nadal nie wiesz to idz do nfz'u i powiedz ze potrzebujesz przeszczep mozgu
Takie moje zdanie na twoj temat.
@ kilus mialem ci odpisac ale jestes za glupi i takbys tego nie zrozumial obejrzyj filmik jeszcze raz. natepny, ..., n-ty moze wtedy bedziesz wiedzial o co mi chodzi (mala podpowiedz zobacz co robi ta dziewczyna co lezy) .... jezeli nadal nie wiesz to idz do nfz'u i powiedz ze potrzebujesz przeszczep mozgu
Takie moje zdanie na twoj temat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów