Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ze co kurwa ?
Tzw. Drgawki Łazarza* które często mylnie są uznawane za drgawki pośmiertne, świadczą o wstrząsie mózgu i jego prawdopodobnym częściowym uszkodzeniu ale nie o śmierci pacjenta
*Nie mylić z Odruchem Łazarza czyli pośmiertnymi skurczami mięśni powodującymi nagłe, niekontrolowane ruchy kończyn (i zawały serca u nowych pracowników kostnicy
Dwa rurkowe pedały. Ciosy na oślep, zero techniki. Tak walczą zwykłe cioty, a nie normalni faceci
3 strzały prosto na szczękę, nie przesadzaj, nie jest źle.
Powiedziałbym nie pierdol, ale ty nigdy nie pierdolisz, prawda?
Powiedziałbym,że pierdolę takich znawców, ale jak pierdolę, to mam inny wyraz twarzy.
PS.
Wczoraj robiłem kosztorys na remont w Ogólnoświatowym Kółku LGBTQ. Nawiasem, dałem cenę zaporową. Nie będę pracował dla dewiantów. Ale wszyscy kazali Cię pozdrowić
jebany wygrał xD
Najważniejsze, że miał maseczkę.
Dalej.....żyli długo i szczęśliwie
te drgawki wraz z pozycją wyprostną to skutego urazu czaszkowo mózgowego(krew leje się do łba) na miejscu zobaczyli byśmy jeszcze anizokorię, chłopak będzie ogórkiem jeśli przeżyje
Powiedziałbym,że pierdolę takich znawców, ale jak pierdolę, to mam inny wyraz twarzy.
PS.
Wczoraj robiłem kosztorys na remont w Ogólnoświatowym Kółku LGBTQ. Nawiasem, dałem cenę zaporową. Nie będę pracował dla dewiantów. Ale wszyscy kazali Cię pozdrowić
Rozjebałeś go jak gnój po polu!
te drgawki wraz z pozycją wyprostną to skutego urazu czaszkowo mózgowego(krew leje się do łba) na miejscu zobaczyli byśmy jeszcze anizokorię, chłopak będzie ogórkiem jeśli przeżyje
Kolejny nie znam się ale wypowiem się
PS.
Ależ mu Pan powiedział!
PS.
Nie zesraj się. Właśnie zrezygnowali z Twoich "usług". Wolą ukraińców, zrobią taniej i lepiej od polaczkowego pijactwa z pod budki...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów