Kolejne nagranie bójki w Sheffield ale nie mam pojęcia co tam dokładnie sie dzieje, chyba jacyś ciapaci pobili "pseudo skina" . Widać tez kilku białych którzy się patrzą i potem starają się go ochronić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
banerr napisał/a:
Fajnie tak we własnym kraju dostać wpierdol od nachodźców.
Coś takiego już było - w Kosovie. Kosovo to była taka kolebka państwa serbskiego - coś jak dla nas Wielkopolska z pierwszą stolicą Gnieznem... w Kosovie była mniejszość albańska - muzułmanie... Po wojnie statystycznie każda serbka robiła co najmniej jedną skrobankę, a urodzonych dzieci nie było wiele... za to albanki jak to u muzułmanów rodziły po 10 bahorów... pod koniec lat 90tych kosowscy Serbowie zorientowali się, że są mniejszością we własnym państwie. Próbowali robić czystki etniczne, ale wkroczyło NATO a Kosovo stało się niepodległe (tak naprawdę druga Albania) Oczywiście Serbowie protestowali w Kosovie, ale na demonstracje przychodziły stare babki i dziadki... a jak demonstrowali Albańczycy to wszystko młodzi mężczyźni - silni, liczni...
tak mi się skojarzyło jak zobaczyłem tych skinheadów 50+ walczących z młodymi, licznymi muzułmańskimi byczkami... Pamiętajcie Sadole, że Koran mówi do muzułmanów tak: jeśli nie możecie pokonać niewiernych mieczem niech łona(macice) waszych kobiet staną się bronią... tak, że można dostać łomot we własnym kraju od nachodźców, ale to bardziej smutne niż fajne...
DziQ1916 napisał/a:
Mam nadzieje, że nasi Polacy nie wyjdą na ulice tylko będą się patrzeć jak Angole dostają wpiedol
A może znowu uratują Anglię jak dywizjon 303.
Po chuj kurwa nasi przodkowie przelewali krew za swoje narody jak my to teraz darmo oddajemy małpom za pośrednictwem lewicy. Gdyby taki Pilecki zobaczył jak wygląda polska klasa polityczna z biedroniami, spurkami czy innymi grodzkimi to za skurwysyna by się tak nie poświęcał. Wszystko rozpierdolą - gospodarkę pierdolonym ekoterroryzmem, kulturę - genderyzmem/feminazizmem. Na koniec zgliszcza przejmą muzułmanie i w ten sposób nawet siebie zaorają bo polecą z dachu meczetu.
Tlukl bym starego cwela
Małpy zawsze napadają w stadzie.
donkapusta napisał/a:
Małpy zawsze napadają w stadzie.
ta i jednego dziadka kopac po glowie jak lezy
banerr napisał/a:
"Tak samo by dostał od białego" xD
banerr napisał/a:
a wpierdol od banderowców się liczy?
pazuzu napisał/a:
Nie mierz wszystkich swoją miarą to że masz takie skryte marzenia nie znaczy że inni to podzielają
Jemu chodziło o to, że nie możecie się doczekać, aby zgłosić pobicie, jak na demokratów przystało. Przecież wiadomo, że będziecie biernie stali, bo myślenie wam uwłacza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów