Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverTak się kończy eksperymentowanie z podejściem do nauczyciela jak do kolegi - uczeń powinien traktować nauczyciela jak sierżanta w wojsku a nie kolegę z którym może sobie pogrywać!
bez przesady, szacunek za szacunek
pierwszego roku? To oni już w wieku 15 lat zaczynają studia?
kolejny przykład na to że nauka nie jest dla brudasów
Czarne, pozostanie czarne
Dla tych wszystkich co nie są na tyle kumaci by ogarnąć: to czarna jest nauczycielką, a prawie wszyscy na niąjadą jakby to ona to sprowokowała.
ja to nie wiem o co chodzi z obecną gówniarzerią za moich czasów gdyby gówno zapyskowało do nauczyciela, to nie dość, że dostałoby zjeby od nauczyciela, wychowawcy, dyrektora i woźnej, to by mu klasa morde sklepała i rodzic dupsko przetrzepał. A teraz gówno może robić co chce, ale dorosły się odezwać nie może, bo to może urazić delikatną psychikę gówna.
Zawsze tak było jest i będzie, tylko tak się informacje nie roznosiły kiedyś. Że każdy miał komórkę z kamerką i nagrywał wszystko. Kiedyś to było szczęście mieć kwadratowego "węża" w komórce.
Tak się kończy eksperymentowanie z podejściem do nauczyciela jak do kolegi - uczeń powinien traktować nauczyciela jak sierżanta w wojsku a nie kolegę z którym może sobie pogrywać!
Pierdolenie, wszystko zalezy od czlowieka. Mozna i wypic z nauczycielem poza szkola a w wszystko wraca do normy.
dobrze jest.
Naoglądałem się jak to czarny może a taki polak za granicą jest jechany ostro. Jakiś rok może dwa temu nawet zamieszki gdzieś pod Londynem były to w tv w informacjach wywiad na żywo z miejsca był i koleś jakiś angol piał że to Polacy kradną biorą zasiłki nie pracują a oni tyrają, a jak drugiego zapytali to zaczął o kolorowych gadać, ale w tym momencie mu przerwano zaraz po słowie fcking muslims i niggers. Już od razu prezenter w studio tłumaczy że się nie umiał zachować. I to w tv na żywo po prostu żenada