Co wy byście zrobili w takiej sytuacji?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:32
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebnąłbym na ziemię i skopał po cycach
ej ej, odczepcie sie od dizewczyny, przecierz to nie jej wina, ze byl czarny! kazdy z nas na jej miejscu zrobilby tosamo...
Je*nął bym po pierwszym kopniaku który zadała.
Potrafi skakać to i potrafi wyłapać na mordę !!!
Potrafi skakać to i potrafi wyłapać na mordę !!!
ja bym zapierdolił prostego na szczeke i chuj z nią
Jebnijcie się wszyscy w głowę najlepiej, chuja wiecie jak się z kobietami obchodzić, najpierw wyciągasz mięso ze spodni, następnie zamaszysto-soczystym ruchem uderzasz nim w jej czoło, powtarzasz aż do skutku, czasem nawet może się spodobać poklask.
Myślałem że po minucie gościara pogodzi się z kolesiem ale widać bez nauczki by się nie obyło. Teraz mam nadzieje że koleś wykończył babochłopa celnym ciosem w paszcze i odszedł z honorem. No cóż prosiła sie i sądzę że w 100% by jej sie należało. Oby dostała taka nadzieja mi zostaje tylko..
Z kobietami jak z drzwiami. Jak nie jebniesz to się nie zamkną.
jak mnie ten koles co ciagle do kamery cos pokazywal - wkurwial
pewnie to jej chlopak i puscil sie przed chwila z jakas co miala cycki
Ja i tak daje piwo za podkład. Nie jakieś gówno, a klasyk
Ja i tak dam piwo za podkład. Nie szajs jakiś, a klasyk
Gdyby mnie tak uderzyła, w następnej sekundzie zdarzyły by się dwie rzeczy. Pierwsza to jej twarz uderzająca w moją pięść, a druga to kilku rosłych zbieraczy bawełny, ruchających ją publicznie w dupę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów