📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
cwele nawet papierosów palić nie umią z zaciąganiem twardziele we trzech do kobiety bezbronnej .... zajebał bym i zrobił jajecznicę z tego gówna
że niby po chuj jej dowód.
nie wygląda mi to na bar, pub czy coś w tym stylu
nie wygląda mi to na bar, pub czy coś w tym stylu
musiał mieć kurewsko niewyjściowe to zdjęcie w dowodzie,ze się tak kitajec zdenerwował!
no i co, i tak ich juz nie znajda bo wszyscy wygladaja tak samo ;d
babycow jestem ciekawy czy to jest lee, i inna sprawa czy on też napierdalał kobiety? człowieku zanim coś jebniesz skonsultuj to z lekarzem, to są zwykłe zjeby a wiadome co z takimi trzeba robić
W kilku na jedną dziewczynę. Brawurowi dżentelmeni.
Nic tylko taką żółtą kurwę, takiego skośnookiego śmiecia dać stadu gorylom do wyruchania.
Żółte skośnookie pedały chciały się w 4 ruchać a ona im nie chciała pozwolić. Powiedziała ZAKAZ PEDAŁOWANIA i się zaczęło. Każdy żółtek to cwel.
Gdzie pod ladą jest strzelba ja się pytam?
oj tam zaraz, może to urzędniczka była i chcieli przyspieszyć procedury
babycow napisał/a:
@UP
Bravo... bruce lee wazyl 60kg, i przyjebals mu ?
Po 1wsze Bruce Lee nie napierdalałby babki na recepcji/kasie po 2gie te szczurki walą cepy rodem spod remizy.
Czujesz róznice czy po prostu poczułeś się urażony bo jesteś takim chujo-szczurkiem w dresiku abibosa bo nie stać cię na adisada?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów