📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
babka do gościa STOP, a powinna koleżankę stopować, która cały czas prosi się o łomot
Przyroda jest niesamowita, widać ewolucję na naszych oczach (albo uszach). Jeszcze niedawno małpy robiły coś w stylu "uuu uu uua!"
Niesamowite jaki progres zaliczyły! W końcu świat idzie do przodu xD
Przyroda jest niesamowita, widać ewolucję na naszych oczach (albo uszach). Jeszcze niedawno małpy robiły coś w stylu "uuu uu uua!"
Niesamowite jaki progres zaliczyły! W końcu świat idzie do przodu xD
Ta od "STAPPPHHH" też powinna w mordę dostać.
Wybitnie tutaj agresorem jest czarny pawian z pizdą.
Wybitnie tutaj agresorem jest czarny pawian z pizdą.
Trochę mu najebała, ale dlatego, że był sam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów