Kolejna walka superbohatera bollywoodu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Krótka ocena filmu, pierwsza scena WOW jakiś kozak zabił muchę siedząc na jeepie z alusami od tunigowanej corsy rzucił butelką na ponad 70 metrów, mało tego lot był prosty co wskazywało na prędkość lotu między 40-60km/h, druga scena z dzieckiem, pewnie aktorowi się przypomniało co jemu tatuś robił w dzieciństwie. I to spojrzenie butelkowego bandyto miotacza pogromcy much, pewnie spostrzegł że mu się coś do nogi przykleiło i zwrócił grzecznie uwagę. Główny bohater chcąc pocałować chłopca tak się podnieca że rzuca swoje dłonie na lampę stojącą za nim. O ja pierdole dalej nie mogę.
Gówno ale lepsze od sagi polsatu.
Gówno ale lepsze od sagi polsatu.
Film to Singham! Da beste film!
trzeba przyznać że mają fantazje
Dobry z niego fighter. Szkoda że u nas nie ma takich, a nie z pałą walą po ryju.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
GOD WHY ?
rozumiem jabol kaszanka moda na sukces ale to kurwa
GOD WHY ?
To w Sopocie na molo
co oni pierdolą?
Fake..... nikt nie biega szybciej niż czarnuchy...
Najman opowiadał przed saletra że tak właśnie będzie - a wyszło mu bardziej jak tym mocno opalonym Panom z dżipa
Hahahah EL Fantasticko !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów