📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NastyRascal napisał/a:
w zyciu nie cwiczylem zadnych sztuk walki, ale ide o zaklad ze dalbym mu rade.
On też nigdy nie ćwiczył...
kurwa ładna siara dla materli, ze jego podobizna jest na takiego typu filmiku
Jestem ekspertem i się wypowiem: ta rozgrzewka to połączenie łyżwiarstwa szybkiego, baletu, capoeiry i (pseudo)boksu. O ile dwa ostanie sporty mogą występować jako element rozgrzewki, to ww. łyżwiarstwo i balet to jakieś nowatorstwo w dziedzinie mieszanych sztuk walki; nie rozumiem, czemu ma to służyć, no na pewno nie treningowi, chyba że to styl pijanego mistrza Żmiji. Można się również dopatrzeć stylu pingwina, który również jest krokiem milowym w historii MMA, tyle że cofającym. Garda: wystające łokcie aż proszą, aby umieścić pomiędzy nie pięść, a dla ambitniejszych - goleń. Ciosy paradoksalnie pozbawione są siły, a prawy prosty/cep destabilizuje pozycję poprzez pozostawienie nogi tylnej całkiem z tyłu, wskutek czego pozycja wydaje się jeszcze bardziej karykaturalną.
Pozdro
Pozdro
NastyRascal napisał/a:
w zyciu nie cwiczylem zadnych sztuk walki, ale ide o zaklad ze dalbym mu rade.
Zakład przyjęty, czekamy
Uświadomi mnie ktoś kim do kurwy jest ten koleś i o chuj chodzi z tym jego em-me-mowskim fajtingiem? Pochodne najmana czy wtf?
może się nie znam, ale co ten Bogus BGC wyprawia, tańczy czy trenuje coś?
zuq4 napisał/a:
kurwa widać że się wakacje zaczęły,sadol zawalony gównem,spierdalaj z tym na kwejka dziadu!
mam nadzieje że piwa nie dałeś !!?
zoomes, przyjmuje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów