📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
jak on szybko się przebiera jebany... tzn mistrz bonzo, bo jeszcze mi założy hasło na płytę
To w sumie pierwszy jego film jaki obadałem na sadolu i stwierdzam, że o kurwa.
Nie wiem czy powinienem z typa cisnąć, pluje sobie na biurko i ma poważne problemy z wypowiadaniem się połączone z kurewskimi zaburzeniami psychoruchowymi. Kurwa dla mnie to on jest zwyczajnie chory i leczy swoje kompleksy lub traktuje to jako formę rehabilitacji.
I co jak co, ale ja się z "dałnów" nie śmieję, nie wypada.
Nie wiem czy powinienem z typa cisnąć, pluje sobie na biurko i ma poważne problemy z wypowiadaniem się połączone z kurewskimi zaburzeniami psychoruchowymi. Kurwa dla mnie to on jest zwyczajnie chory i leczy swoje kompleksy lub traktuje to jako formę rehabilitacji.
I co jak co, ale ja się z "dałnów" nie śmieję, nie wypada.
Spotkam takiego, coś mi powie i się zesram...
Moze mi ktos wytlumaczyc do kogo on sie w ogole pruje i za co? Juz w chuj obejrzalem tych jego disow na ca;y wszechswiat, ale nie wiem co jest zrodlem takiej jego nienawisci?
Z drugiej strony to ma chlopak zajecie. Normalny czlowiek po pracy, skzole czy czym kolwiek co robi w ciagu dnia, to jak wraca do domu to siada sobie do kompa, tv, ksaizki, a ten debil sobie nakreca kolejny filmik z wypocinami swojej dupy i obraza przestrzen, bo nie mowi do kogo konkretnie kieruje swoje slowa.
Z drugiej strony to ma chlopak zajecie. Normalny czlowiek po pracy, skzole czy czym kolwiek co robi w ciagu dnia, to jak wraca do domu to siada sobie do kompa, tv, ksaizki, a ten debil sobie nakreca kolejny filmik z wypocinami swojej dupy i obraza przestrzen, bo nie mowi do kogo konkretnie kieruje swoje slowa.
Młody Heisenberg?
Za tekst o tym, że jest mu łyso, piwko!
Czy tylko ja go kurwa nie rozumiem??
ProVVe napisał/a:
Jego pełna ksywa atystyczno-miejska to Tiger Bonzo brakuje jeszcze członu Tiger Bonzo Jose Armando Delavega
Tiger Bonzo Jose Armando Delavega Pepito Karramba Suarez Rodrigez
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów