Mom please
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
kurwa lew ;/
marka: pies, model: coondel
To jest w sumie mój pierwszy komentarz na sadolu i chyba uzasadniony... Co to kurwa jest ja się pytam!? Na sadolu to chciałem oglądać połamane ręce, nosy, jakiś wpierdol porządny a nie takie gówno. Z sadistica robi się powoli gówno... Przy rejestracji powinno być zadanie 2+2*2 i podać prawidłową odpowiedz, żeby się zarejestrować, może dzięki temu byłoby mniej gimnazjum tutaj. Jakbym chciał oglądać jakiegoś jebanego psa to wszedłbym na stronę schroniska, no kurwa...
kubcikcsn napisał/a:
To jest w sumie mój pierwszy komentarz na sadolu i chyba uzasadniony... Co to kurwa jest ja się pytam!? Na sadolu to chciałem oglądać połamane ręce, nosy, jakiś wpierdol porządny a nie takie gówno. Z sadistica robi się powoli gówno... Przy rejestracji powinno być zadanie 2+2*2 i podać prawidłową odpowiedz, żeby się zarejestrować, może dzięki temu byłoby mniej gimnazjum tutaj. Jakbym chciał oglądać jakiegoś jebanego psa to wszedłbym na stronę schroniska, no kurwa...
Odpowiedź 6 kochany.
Co do krwi itp. zapraszam na harda
Z nonsensopedii wybrane punkty jak być tru:
"12. Nie baw się puszystymi rzeczami, chyba że przez zabawę rozumiesz palenie lub spożywanie. "
"19.Sodomizuj wszystko co nie jest płci męskiej (Uwaga na puszyste rzeczy!). "
nonsensopedia.wikia.com/wiki/True_norwegian_black_metal
"12. Nie baw się puszystymi rzeczami, chyba że przez zabawę rozumiesz palenie lub spożywanie. "
"19.Sodomizuj wszystko co nie jest płci męskiej (Uwaga na puszyste rzeczy!). "
nonsensopedia.wikia.com/wiki/True_norwegian_black_metal
Pytanie mojego młodszego brata: Gdzie mu wsadzają baterie?
W takiego skurwysyna później trudno trafić butem
EDIT:
No dobra,jest fajny...ale jak zacznie szczekać to go rozdepne
EDIT:
No dobra,jest fajny...ale jak zacznie szczekać to go rozdepne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów