bansujący jeż
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
fretki i koty o niebo lepsze...
jeż za 500zl Oo lepiej kupić szczura za 9 : > tez fajny
jeż za 500zl Oo lepiej kupić szczura za 9 : > tez fajny
Ludzie, wystarczy gdzieś za miastem się zaczaić o zmroku i moszna sobie złapać gada za darmo.
Po drugie zastanówcie się miliard (czyli tyle ile bierze Pudzianowski na klate jak ma dobry dzień) razy zanim kupicie. To są bardzo wymagające zwierzęta i nie łatwo ich oswoić.
jezafrykanski.pl/index.php?pokaz=sklep
"Na nasze jeżyki dajemy gwarancję" - jak się jeżyk zepsuje, to naprawią za darmo?
chodzi o to, że w zoologicznych sklepach nie masz pewności, czy dostaniesz zdrowego i czy ci czasem nie zdechnie zaraz po zakupie. Już pomijając fakt, że jest jeszcze z 200 zł przebitki do tych cen które mają hodowcy.
Moje hobby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów