Rosjanoie nie mają co robić tylko Polskę atakować- co za debile
o kurwa teraz to juz wiem , ze rozmawiam z debilem, rozumiem , ze w ruskie pomoce humanitarne w gruzji,ukrainie I syrii tez wierzysz . Nikomu nifdy nie zyczylem zle bo nie mam tego w genach ale wam przyda sie taka lekcja od braci kacapowNa razie to terroryści z NATO mordują w Syrii i w sfingowanych zamachach w Europie
A w Syrii Rosja wykańcza tak zwaną opozycję składającą się w 90% z najemników powiązanych z Al-Kaidą i Al- Nusrą... USA zaprowadza tam w ten sposób "demokrację" Bo Assad za chooja nie chciał oddać banku centralnego w łapska Rotszyldów z MFW i jeszcze śmiał się rozliczać za ropę we własnej walucie
Idz kacapie Powies sie prosze bedzie -1Najpierw debilu sprawdź kto i co zaatakował w 2008 roku Czy to czasem nie Gruzja najechała Osetię Płd która miała na ten czas pełną autonomię od 1991 roku? Słuchaj pustaku- na UPAdlinie jest wojna domowa- jeszcze nie zauważyłeś? A mówią że żydzi mają rozum
A w Syrii Rosja wykańcza tak zwaną opozycję składającą się w 90% z najemników powiązanych z Al-Kaidą i Al- Nusrą... USA zaprowadza tam w ten sposób "demokrację" Bo Assad za chooja nie chciał oddać banku centralnego w łapska Rotszyldów z MFW i jeszcze śmiał się rozliczać za ropę we własnej walucie
jebany kacap. jeszcze kacapow tutaj brakuje....
Tak jakbyś czuł się polakiem mieszkał w Polsce Ok
Lecz później piszesz:
Przypomne jak Tramp wygra wybory I zostawi was Ruskim do zabawy , przynajmniej bedzie wesolo , bo NATO wam nie da rady pomoc nawet gdyby chcialo .Co do uogolnienia wystarczy popatrzec na historie CCCP oraz na historie obecnych kacapow aby zrozumiec , ze oni sie nie zmienia przyklad Gruzja, ukraincy , a w kolejce wy z maciorem na czele czekacie juz !dobrych snow.
Nie wiem skąd jesteś i kim ale piszesz takie głupoty że ręce opadają i jeszcze chcesz wplątać to dyskusji religie, płaci ci ktoś żebyś robił burzę w komentarzach?
Filmik zabawny mnie rozwaliła matematyka A po za tym to czemu od razu schodzicie na politykę ludzie dajcie spokój chociaż ba tym portalu. A co do kolegi: nieistotnekto, to nie rozumiem cie najpierw piszesz że:
Tak jakbyś czuł się polakiem mieszkał w Polsce Ok
Lecz później piszesz:
Nie wiem skąd jesteś i kim ale piszesz takie głupoty że ręce opadają i jeszcze chcesz wplątać to dyskusji religie, płaci ci ktoś żebyś robił burzę w komentarzach?
TAK I dlaczego nie chcesz sie przyznac , ze Ty mi placisz ?, aczkolwiek ostatnio zmiejszyles wynagrodzenie
nie oglądałem i nie mam zamiaru jako dziecko wilk i zając już mnie denerwował
chuj mnie obchodzi ilu waszych wymordowali a tym bardziej kacapow tepaku..
Ty kurwa żydzie polskojęzyczny jebany ale bym Ci przypierdolił w ten parchaty ryj.
Gdzie jest administracja, czemu jeszcze nikt nie zbanował tego ścierwojada
smialo napinaczu internetowy, tylko abys sie za bardzo nie zdziwil.
Obrazek
Ty kurwa żydzie polskojęzyczny jebany ale bym Ci przypierdolił w ten parchaty ryj.
Gdzie jest administracja, czemu jeszcze nikt nie zbanował tego ścierwojada
Jaki przepyszny ból dup. Sadolowe polactwo skacze sobie do gardeł, bo jakiś koleś zrobił żartobliwy filmik o waszym kraju. Żeby chociaż jego wydźwięk był negatywny. Nie, koleś ma specyficzne poczucie humoru, którego wy nie zauwazyliscie, bo jesteście skundlonymi smutasami. Koleś o majonezie, kiełbasie i dresach adidasa, a wy wyskakujecie z Katyniem, Syrią i polityką. A potem się będziecie dziwić, że wszędzie wami gardzą i toczą z was bekę, kiedy spinacie dupska o "polskie obozy".
Ave z tym ,ze ja na szczescie nie jestem polakiem ale zawsze milo poczytac jak sie spinaja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów