Pokaz sztuk walki znanego ulicznego zabijaki, bora!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
sawbur napisał/a:
Szlauchy kuźwa, SZLAUCHY nie "szlaufy"...
No chyba cię coś pojebało...idź się doinformuj.
Grunt że jest zabawa. Dzisiaj robią sobie z niego jaja, ale młody podrośnie i będzie dobrym "żołnierzem".
No i Chuj!
Podziwiam takich ludzi za to, że nic nie robią sobie ze swojej ewidentnej niepełnosprawności umysłowej
"Boro" wykonuje każdą sztuczkę o którą jest proszony. Dobrze wytresowany ten "Boro"
Kurwa, Kocham Olsztyn. Studiowałem tam, ale takie zipki na KORTOWIADĘ??? Chyba kurwa piwo nosić dla studentów... Banda pajaców i tyle. Swojej kobiecie może i by najebał, ale średnio najebanemu studentowi to by mógł podeszwy lizać...
Jak sie nie podoba to do sucharów elo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów