Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sporo dziekanatów na tym forum Człowiek w swoim barwnym życiu bywa bardziej patetyczny i śmieszny niż Ci ludzie śmigający na procesjach (dużo bardziej). Śmieszni sa też Ci co pisza, że Boga nie ma. Nie mając na to żadnych dowodów są tak jak Ci, z których się smieją. Bo jedni wierzą, że Bóg jest, a drudzy wierzą, że go nie ma (bo pewności nie mogą mieć). Patetyczne
bezbledne wnioski.
piwo.
Sory, wybaczcie moja ignorancje - jakich dziekanatów?Sporo dziekanatów na tym forum
Być może.Człowiek w swoim barwnym życiu bywa bardziej patetyczny i śmieszny niż Ci ludzie śmigający na procesjach (dużo bardziej).
Śmieszni sa też Ci co pisza, że Boga nie ma. Nie mając na to żadnych dowodów są tak jak Ci, z których się smieją. Bo jedni wierzą, że Bóg jest, a drudzy wierzą, że go nie ma (bo pewności nie mogą mieć). Patetyczne
Dyskusje o istnieniu bądź nieistnieniu Boga (lub o sensowności samego pytania o jego istnienie) ze swej natury nie zawierają dowodów sensu stricto (sylogizmów), a jedynie odnoszą się do sfery przekonań - tego co dana osoba jest skłonna uznać za prawdę (swoją prywatną). IMHO, za niewierzącymi dosyć mocno przemawia zasada ekonomii myślenia (Brzytwa Ockhama). To oczywiście nie zamyka dyskusji ani nie jest żadnym dowodem, a mimo to nie uważam żeby było śmieszne.
Tyle wymądrzania pozdro
godblesmi
nie potrafisz wymyślić czegoś bardziej kreatywniejszego ? rozumiem że chcesz wyciągnąć od nas informacje na ten temat, ale bardziej wolała bym posłuchać jak Ci tatuś się do łóżka wpierdalałA ja jestem pewien że każdy z was tak ostro krytykujących kościół itp. ma za soba jakieś przykre kontakty z księdzem o których trudno mu zapomnieć i zamiast szukać sprawiedliwości po sądach wylewa swoje żale na sadistic'u
A Własciwie to w czym wy nie widzicie bandy pierdolonych pederastów ten oklepany przez was slogan mozecie podpinac pod wszystko.
Pozatym nikt wam nie kazał wierzyc w cokolwiek ale troche tolerancji powinno wynikac z samej waszej moralnosci
Przepraszam bardzo, ale trochę tolerancji dla ateistów powinno wynikać z samej twojej moralności.
~andariel zgadzam się z Tobą. Tak się składa, że pracuję także w święta i zdarzało się, że jedynym miejscem gdzie mogłem coś zjeść był Mc Donald's lub KFC, a zakupy musiałem robić drożej niż zwykle w jakimś całodobowym lub Żabce.
''Bo dzięki Żabce, dzięki Żabce oszczędzamy czas.!'' Ole!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów