18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Boże ciało.
pepson • 2009-06-11, 9:08
Widzieliście coś głupszego?? Banda pederastów-pedofili patrzy na sypiące kwiatami dziewczynki i chłopców, którzy napierdalają w miniaturowe dzwonki... Jaka to parafilia? Jest ktoś tutaj seksuologiem?? Bo mnie to jakoś nie kręci. Nie to co około 5 tyś katoli pod moim oknem...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I................s 2009-06-11, 16:49 4
Sporo dziekanatów na tym forum Człowiek w swoim barwnym życiu bywa bardziej patetyczny i śmieszny niż Ci ludzie śmigający na procesjach (dużo bardziej). Śmieszni sa też Ci co pisza, że Boga nie ma. Nie mając na to żadnych dowodów są tak jak Ci, z których się smieją. Bo jedni wierzą, że Bóg jest, a drudzy wierzą, że go nie ma (bo pewności nie mogą mieć). Patetyczne
Zgłoś
k................n 2009-06-11, 16:58
Inhis napisał/a:

Sporo dziekanatów na tym forum Człowiek w swoim barwnym życiu bywa bardziej patetyczny i śmieszny niż Ci ludzie śmigający na procesjach (dużo bardziej). Śmieszni sa też Ci co pisza, że Boga nie ma. Nie mając na to żadnych dowodów są tak jak Ci, z których się smieją. Bo jedni wierzą, że Bóg jest, a drudzy wierzą, że go nie ma (bo pewności nie mogą mieć). Patetyczne

bezbledne wnioski.
piwo.
Zgłoś
Eterbut 2009-06-11, 17:06
do chuja z tymi gadkami ;] kumpel dzisiaj na tej procesji znalazł 50 zł ;[ pierdolony farciarz
Zgłoś
Scarlet 2009-06-11, 17:42
a mnie co roku budzą rano bo procesja śmiga pod moim oknem :/
Zgłoś
axtxn 2009-06-11, 17:43
a moze pederasta jest ten co widzi niby tych pederastow? Nie problem pokazac dwie fotki i jebnac do nich podpis...
Zgłoś
S................z 2009-06-12, 0:00
Cytat:

Sporo dziekanatów na tym forum

Sory, wybaczcie moja ignorancje - jakich dziekanatów?

Cytat:

Człowiek w swoim barwnym życiu bywa bardziej patetyczny i śmieszny niż Ci ludzie śmigający na procesjach (dużo bardziej).

Być może.

Cytat:

Śmieszni sa też Ci co pisza, że Boga nie ma. Nie mając na to żadnych dowodów są tak jak Ci, z których się smieją. Bo jedni wierzą, że Bóg jest, a drudzy wierzą, że go nie ma (bo pewności nie mogą mieć). Patetyczne

Dyskusje o istnieniu bądź nieistnieniu Boga (lub o sensowności samego pytania o jego istnienie) ze swej natury nie zawierają dowodów sensu stricto (sylogizmów), a jedynie odnoszą się do sfery przekonań - tego co dana osoba jest skłonna uznać za prawdę (swoją prywatną). IMHO, za niewierzącymi dosyć mocno przemawia zasada ekonomii myślenia (Brzytwa Ockhama). To oczywiście nie zamyka dyskusji ani nie jest żadnym dowodem, a mimo to nie uważam żeby było śmieszne.

Tyle wymądrzania pozdro

Zgłoś
Angevil 2009-06-12, 0:11 2
A ja jestem pewien że każdy z was tak ostro krytykujących kościół itp. ma za soba jakieś przykre kontakty z księdzem o których trudno mu zapomnieć i zamiast szukać sprawiedliwości po sądach wylewa swoje żale na sadistic'u
godblesmi
Zgłoś
E................e 2009-06-12, 6:34
Angevil napisał/a:

A ja jestem pewien że każdy z was tak ostro krytykujących kościół itp. ma za soba jakieś przykre kontakty z księdzem o których trudno mu zapomnieć i zamiast szukać sprawiedliwości po sądach wylewa swoje żale na sadistic'u

nie potrafisz wymyślić czegoś bardziej kreatywniejszego ? rozumiem że chcesz wyciągnąć od nas informacje na ten temat, ale bardziej wolała bym posłuchać jak Ci tatuś się do łóżka wpierdalał
Zgłoś
A................t 2009-06-12, 10:41 1
Sorry za dygresję językową, ale chyba niektórym tu obecnym myli się angielskie "pathetic" (żałosny, patetyczny), z polskim "patetyczny".
Zgłoś
Człapi 2009-06-12, 10:51
a mnie jedno wkurwiło- ulice mi zablokowali tą zasraną procesją i musiałem czekać aż przejdą -jakieś 20 minut wkurw bo kaca miałem
Zgłoś
wksking 2009-06-12, 12:05
a tam pedofilsko-gargamelska sekta i tyle
Zgłoś
andariel 2009-06-12, 12:52
A mnie wkurwilo to, ze musialam zapierdalac przez cale osiedle do sklepu, bo jak swieto katolickie to ustawowo obchodzone przez wszystkich. W ten sposob czy chce, czy nie chce, czy jestem wierzaca czy nie, musze w jakis sposob je obchodzic, bo wszystkie rzady od 89 roku, prawica czy lewica, lizaly odbyt Watykanowi.
Zgłoś
luki24 2009-06-12, 12:56
andariel, skąś to znam... tak samo po glupie fajki i słonecznik na nocke do roboty musiałem zapierdalać autem do jakiegoś sklepu bo wszystkie w okolicy pozamykane!
Zgłoś
A................t 2009-06-12, 23:01
~andariel zgadzam się z Tobą. Tak się składa, że pracuję także w święta i zdarzało się, że jedynym miejscem gdzie mogłem coś zjeść był Mc Donald's lub KFC, a zakupy musiałem robić drożej niż zwykle w jakimś całodobowym lub Żabce.
Zgłoś
K................! 2009-06-20, 19:58
amarou napisał/a:

A Własciwie to w czym wy nie widzicie bandy pierdolonych pederastów ten oklepany przez was slogan mozecie podpinac pod wszystko.

Pozatym nikt wam nie kazał wierzyc w cokolwiek ale troche tolerancji powinno wynikac z samej waszej moralnosci

Przepraszam bardzo, ale trochę tolerancji dla ateistów powinno wynikać z samej twojej moralności.

Agaliarept napisał/a:

~andariel zgadzam się z Tobą. Tak się składa, że pracuję także w święta i zdarzało się, że jedynym miejscem gdzie mogłem coś zjeść był Mc Donald's lub KFC, a zakupy musiałem robić drożej niż zwykle w jakimś całodobowym lub Żabce.

''Bo dzięki Żabce, dzięki Żabce oszczędzamy czas.!'' Ole!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem