Giganci na potyczkach słownych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Słyszałem raz o stronie z kobietami, na której wszystkie ukrywają pałę pod pośladami.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Widziałem raz aktorów którzy ładnie rymowali a w rzeczywistości nam kredyty wciskali...
Słyszałem raz o kobiecie, która obciągała w toalecie...
Słyszałem raz o pilocie, który miał bombę w samolocie...
Słyszałem raz o Tusku który robił ludziom wodę z mózgu...
Słyszałem raz o kobiecie, która obciągała w toalecie...
Słyszałem raz o pilocie, który miał bombę w samolocie...
Słyszałem raz o Tusku który robił ludziom wodę z mózgu...
Nie weźmiesz nigdy kredytu? Starzy dużo kasy mają? A nie zapomniałem, jak każdy młody polak uważasz że Ci się uda i że to Ty będziesz miał szczęście w życiu. No cóż powodzenia, szczerze. A ponieważ to Sadistic, to idź wyjebać matkę.
Aha i bym zapomniał. Słyszałem o stronie, tak zwanym sadisticu gdzie panowie paniom robią na ryj siku.
Aha i bym zapomniał. Słyszałem o stronie, tak zwanym sadisticu gdzie panowie paniom robią na ryj siku.
Szkoda, że w Polsce dobrzy aktorzy muszą sobie spierdolić renomę grając w takich reklamach...
Bankierzy to największe pedały zaraz po naszym rządzie.
Bankierzy to największe pedały zaraz po naszym rządzie.
Tak, tak róbcie reklamy z takimi aktorami a ja potem będą płacił za kartę coraz więcej, skurwysyny.
Jakby w TV mało było reklam....
Ja wezmę, wynajmę Ci mieszkanie i spłacisz mi ten kredyt.
NEJMAN do uja pana!!!
Andrzej NEJMAN kur...a jego mać!!!!
NEJMAN do uja pana!!!
@lajtowy
opłata 7 zł/mies za prowadzenie karty debetowej to dla Ciebie za dużo? Dokonuj transakcji bezgotówkowych na kwotę min. 200zł w ciągu cyklu rozliczeniowego i opłata uniknięta, voila! A odnośnie podwyżki ze 100zł na 200zł to nie z powodu gaży dla Kondrata, tylko obniżenia orpocentowania produktów kredytowych, które mogłbyś się domyślić, dają bankowi większy zysk niż depozyty...NOOBIE
opłata 7 zł/mies za prowadzenie karty debetowej to dla Ciebie za dużo? Dokonuj transakcji bezgotówkowych na kwotę min. 200zł w ciągu cyklu rozliczeniowego i opłata uniknięta, voila! A odnośnie podwyżki ze 100zł na 200zł to nie z powodu gaży dla Kondrata, tylko obniżenia orpocentowania produktów kredytowych, które mogłbyś się domyślić, dają bankowi większy zysk niż depozyty...NOOBIE
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Słyszałem raz o kredycie, co odsetkami zniszczył czyjeś życie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów