📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Odjebać gnoja, żeby nie zdążył się rozmnożyć !!!
bonus666 napisał/a:
Z miłą chęcią bym skurwysynka oklepał aż by piszczał skurwiel
Oho, mamy tu renegata, zabójcę, mściciela.
Będę bił brawo jak tego 10 latka pobijesz.
Gorzej jak nie dasz mu rady
I dobrze, niech się za młodu pozabijają.
Zutylizować go od razu i tak nic z niego nie będzie na chuj to ma żyć.
Wiadomo, mlody juz do utylizacji.
Ale gdzies to musial widziec i dla niego to normalne.. Chleba z tej maki nie bedzie....
Ale utylizacja pierwszorzedna dla starej i starego(o ile sie go znajdzie) bezapelacyjnie... Na zywca przez mlynek do miesa
Ale gdzies to musial widziec i dla niego to normalne.. Chleba z tej maki nie bedzie....
Ale utylizacja pierwszorzedna dla starej i starego(o ile sie go znajdzie) bezapelacyjnie... Na zywca przez mlynek do miesa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów