📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Seba43 napisał/a:
Też nie nosze maski ale sklepu na 5 min mozna załozyc .
Za chuja nie wkładam nawet do sklepu. jak wkładałem to po 5 min bolał mnie łeb i musiałem mocniej łapać oddech.Pierdole kaganiec.
To babcia z Kidawy na wieść ,że ją łysy gnom podmienił na gówniaka..
Onucą się owijaj ...
Herhard napisał/a:
Za chuja nie wkładam nawet do sklepu. jak wkładałem to po 5 min bolał mnie łeb i musiałem mocniej łapać oddech.Pierdole kaganiec.
Onucą się owijaj ...
35i napisał/a:
Coś jej powiesz, drze pizdę. Nie odzywasz się, jeszcze bardziej drze pizdę, żeby zwrócić na siebie uwagę. Czego jak czego, ale logiki od kobiet nie wymagajmy.
to fakt,
niby wykształcone z dużą ilością różnych fakultetów i kilku kierunków na studiach, ale z logiką kobiety mają olbrzymi problem,
choć zauważyłem że tych o umysłach ścisłych mniej to dotyczy, ale jest to niewielki procent
w tym przypadku dwa liście i szybko doszlaby do siebie i wcale nie żartuję
szczym ryj kurwo ciapata
Czemu on sobie poszedł, kiedy już na niej siedział? Rozmyślił się, czy udało mu się przywrócić ład i porządek, bo tak on teraz wygląda?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów