📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Jak policjant wszedł, to było o jedną osobę za dużo. I kto grzywnę zapłacił?
Ale swoją drogą, to ludzie mieli trochę racji, skoro czekali 2 godziny, to każdy by się wkurwił, ktoś powinien o tym wcześniej poinformować, a jak jakaś pani powiedziała - nie mogli się nawet dodzwonić.
Ale swoją drogą, to ludzie mieli trochę racji, skoro czekali 2 godziny, to każdy by się wkurwił, ktoś powinien o tym wcześniej poinformować, a jak jakaś pani powiedziała - nie mogli się nawet dodzwonić.
Jakoś do mnie nie dociera argumentacja że zarejestrowany na tyle osób i basta , bo ścierwa urzędnicze tak to sobie wymyśliły Pewnie pomieściłby z 500 a nie 50 osób bez najmniejszego problemu i ryzyka .
A bezpieczeństwo to taki argument wytrych wywołujący aprobatę u niewolników że po raz kolejny ogranicza się im ich wolność w trosce o ich własne dobro .
W Chinach nikt by pasażerów nie liczył .
Już wiem gdzie mam sobie jechać po tej wypowiedzi
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
A bezpieczeństwo to taki argument wytrych wywołujący aprobatę u niewolników że po raz kolejny ogranicza się im ich wolność w trosce o ich własne dobro .
Jakoś do mnie nie dociera argumentacja że zarejestrowany na tyle osób i basta , bo ścierwa urzędnicze tak to sobie wymyśliły Pewnie pomieściłby z 500 a nie 50 osób bez najmniejszego problemu i ryzyka .
A weź murzynów np. takich, ruszających do pracy do Włoszech, tez maja wyjebane a ze czorni jak wungiel to się topią.
Ale monter zajebisty należy się krata browca jemu
I chce odebrać ten zastaw, jak mu mówię że umowa jest na Panią Krysię Nowak i mu nie wydam zastawu ten zaczyna sie sapać że to jego telefon który dał koleżance aby go zastawila kiedy pił wódeczke z kolegami
Może jego może nie jego nie on zastawiał nie wydaje mu telefonu, wtedy janusz zawyczaj jak nie ma oleju w glowie chce numer do szefa oczywiście trzeba mu jasnym przekazem powiedziec że chuja zrobi i żeby spierdalał oczywiście pokazujac mu paragrafy z umowy przed nosem z którego wystają wlosy
Gdy to nie pomaga i dalej sie sapie to mówie mu że jak sie niepodoba niech idzie na policję to zazwyczaj rozwiązuje sprawe
I chce odebrać ten zastaw, jak mu mówię że umowa jest na Panią Krysię Nowak i mu nie wydam zastawu ten zaczyna sie sapać że to jego telefon który dał koleżance aby go zastawila kiedy pił wódeczke z kolegami
Może jego może nie jego nie on zastawiał nie wydaje mu telefonu, wtedy janusz zawyczaj jak nie ma oleju w glowie chce numer do szefa oczywiście trzeba mu jasnym przekazem powiedziec że chuja zrobi i żeby spierdalał oczywiście pokazujac mu paragrafy z umowy przed nosem z którego wystają wlosy
Gdy to nie pomaga i dalej sie sapie to mówie mu że jak sie niepodoba niech idzie na policję to zazwyczaj rozwiązuje sprawe
Policja podplynela, razem sie usmiali z typa, kiwneli sobie na do widzenia i tyle w temacie. "Psy szczekaja, karawana jedzie dalej".
szkoda, że nie mieli jakiegoś mechanicznego sterowania tym trapem, chciałbym zobaczyć jak się zsuwa z powrotem na pokład a grubas wpada do wody (najlepiej wcześniej zahaczając głupim, wąsatym łbem o betonowy brzeg)
jaki pedał w tym żółtym można zajebać mu tylko w ten pedalski ryj
Biorąc pod uwage ,że pretendujemy do cywilizowanego kraju tej dyskusji nie powinno być .
Mamy 2 miejsca wolne dziekujemy płyniemy dalej .
To jest komunikacja miejska , nie ma miejsca płyniemy nastepnym .....
Mamy 2 miejsca wolne dziekujemy płyniemy dalej .
To jest komunikacja miejska , nie ma miejsca płyniemy nastepnym .....
Powiem tylko jedno, wszędzie tam gdzie istnieje prywatne przedsiębiorstwo, tylko by zacierali łapy, kupowali kolejne łajby i robili ruch, podawali kawy, herbaty, ludzie by nie czekali tylko by śmigali po wodzie. A u nas? No kurwa jeden monopolista - państwo, psiapsiółki pani premierzycy na stołkach, w ztm same cwaniaczki z rozdania psl, rączką rączkę myje, kasa leci pod stołem, spółka przynosi straty, a pasażerów w chuj i jeszcze dobijają się by płynąć. Serio, może niech faktycznie przyjdą murzyni i zrobią tutaj porządek, bo my sami nic nie umiemy zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów