📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jak policjant wszedł, to było o jedną osobę za dużo. I kto grzywnę zapłacił?
Ale swoją drogą, to ludzie mieli trochę racji, skoro czekali 2 godziny, to każdy by się wkurwił, ktoś powinien o tym wcześniej poinformować, a jak jakaś pani powiedziała - nie mogli się nawet dodzwonić.
Ale swoją drogą, to ludzie mieli trochę racji, skoro czekali 2 godziny, to każdy by się wkurwił, ktoś powinien o tym wcześniej poinformować, a jak jakaś pani powiedziała - nie mogli się nawet dodzwonić.
Jakoś do mnie nie dociera argumentacja że zarejestrowany na tyle osób i basta , bo ścierwa urzędnicze tak to sobie wymyśliły Pewnie pomieściłby z 500 a nie 50 osób bez najmniejszego problemu i ryzyka .
A bezpieczeństwo to taki argument wytrych wywołujący aprobatę u niewolników że po raz kolejny ogranicza się im ich wolność w trosce o ich własne dobro .
W Chinach nikt by pasażerów nie liczył .
Już wiem gdzie mam sobie jechać po tej wypowiedzi
A bezpieczeństwo to taki argument wytrych wywołujący aprobatę u niewolników że po raz kolejny ogranicza się im ich wolność w trosce o ich własne dobro .
km2bp napisał/a:
Jakoś do mnie nie dociera argumentacja że zarejestrowany na tyle osób i basta , bo ścierwa urzędnicze tak to sobie wymyśliły Pewnie pomieściłby z 500 a nie 50 osób bez najmniejszego problemu i ryzyka .
A weź murzynów np. takich, ruszających do pracy do Włoszech, tez maja wyjebane a ze czorni jak wungiel to się topią.
Ale monter zajebisty należy się krata browca jemu
U mnie w lombardzie podobnie, przychodzi Janusz z umową zastawu którą zawierała jego dajmy koleżanka
I chce odebrać ten zastaw, jak mu mówię że umowa jest na Panią Krysię Nowak i mu nie wydam zastawu ten zaczyna sie sapać że to jego telefon który dał koleżance aby go zastawila kiedy pił wódeczke z kolegami
Może jego może nie jego nie on zastawiał nie wydaje mu telefonu, wtedy janusz zawyczaj jak nie ma oleju w glowie chce numer do szefa oczywiście trzeba mu jasnym przekazem powiedziec że chuja zrobi i żeby spierdalał oczywiście pokazujac mu paragrafy z umowy przed nosem z którego wystają wlosy
Gdy to nie pomaga i dalej sie sapie to mówie mu że jak sie niepodoba niech idzie na policję to zazwyczaj rozwiązuje sprawe
I chce odebrać ten zastaw, jak mu mówię że umowa jest na Panią Krysię Nowak i mu nie wydam zastawu ten zaczyna sie sapać że to jego telefon który dał koleżance aby go zastawila kiedy pił wódeczke z kolegami
Może jego może nie jego nie on zastawiał nie wydaje mu telefonu, wtedy janusz zawyczaj jak nie ma oleju w glowie chce numer do szefa oczywiście trzeba mu jasnym przekazem powiedziec że chuja zrobi i żeby spierdalał oczywiście pokazujac mu paragrafy z umowy przed nosem z którego wystają wlosy
Gdy to nie pomaga i dalej sie sapie to mówie mu że jak sie niepodoba niech idzie na policję to zazwyczaj rozwiązuje sprawe
Policja podplynela, razem sie usmiali z typa, kiwneli sobie na do widzenia i tyle w temacie. "Psy szczekaja, karawana jedzie dalej".
szkoda, że nie mieli jakiegoś mechanicznego sterowania tym trapem, chciałbym zobaczyć jak się zsuwa z powrotem na pokład a grubas wpada do wody (najlepiej wcześniej zahaczając głupim, wąsatym łbem o betonowy brzeg)
jaki pedał w tym żółtym można zajebać mu tylko w ten pedalski ryj
Biorąc pod uwage ,że pretendujemy do cywilizowanego kraju tej dyskusji nie powinno być .
Mamy 2 miejsca wolne dziekujemy płyniemy dalej .
To jest komunikacja miejska , nie ma miejsca płyniemy nastepnym .....
Mamy 2 miejsca wolne dziekujemy płyniemy dalej .
To jest komunikacja miejska , nie ma miejsca płyniemy nastepnym .....
Powiem tylko jedno, wszędzie tam gdzie istnieje prywatne przedsiębiorstwo, tylko by zacierali łapy, kupowali kolejne łajby i robili ruch, podawali kawy, herbaty, ludzie by nie czekali tylko by śmigali po wodzie. A u nas? No kurwa jeden monopolista - państwo, psiapsiółki pani premierzycy na stołkach, w ztm same cwaniaczki z rozdania psl, rączką rączkę myje, kasa leci pod stołem, spółka przynosi straty, a pasażerów w chuj i jeszcze dobijają się by płynąć. Serio, może niech faktycznie przyjdą murzyni i zrobią tutaj porządek, bo my sami nic nie umiemy zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów